torstai 29. toukokuuta 2014

Helatorstain asuHelatorstai on sujunut erittäin leppoisasti kotona häärätessä. Muutamia kesäkukkia ja yrttejä pitäisi vielä hankkia, mutta niitäkään ei oikein huvittanut lähteä hakemaan vaan ulosastuminen on rajoittunut lähinnä koirulin ulkoiluttamiseen ja asukuvien ottamiseen. Myös jumppa ja salikäynti saivat tänään jäädä väliin.

Kolea ja sateinen sää ei todellakaan ole niitä lempi-ilmojani, mutta olen päättänyt, että yritän olla jupisematta huonoista keleistä ja koetan löytää säästä kuin säästä myös positiivisia puolia:
Sainpahan tänäänkin hoidettua pyykkäilyjä, silityksiä ja muita tehtäviä sujuvasti, kun ei ollut minkäänlaista hinkua ulkotöihin tai muuten vaan ulkona oleskeluun. Lisäksi järjestelin neulehyllyn uuteen uskoon ja pinosin ohuet vaaleat neuleet yhteen pinoon ja helposti saataville. Yksi kalsean kesäpäivän hyvistä puolista onkin mielestäni sekin, että on tilaisuus käyttää ohuita neuleita, nahkatakkeja ja trenssejä, jotka lämpimällä säällä lojuvat tyhjän panttina kaapissa tai naulakossa.

Tänäänkin oli oikein mukava vetäistä päälle kitinväristen chinosien seuraksi ohut raitaneule, eikä biker-takkikaan ollut ulkona ollenkaan liikaa.Onkohan huomennakin neulepäivä, jolloin jonkun näistä voisi vuorostaan kiskaista päälle.Koko päivä ei sentään mennyt kotitöitä vaan ehdin myös laiskotella mm. lukien ja katsoen tallenteelta lempparisarjoja mm. Mr Selfridgeä.

Onko teidän helatorstainne kulunut laiskotellen vai ahkeroiden?
5 kommenttia:

 1. Mä olen levännyt 24 tuntia, mikä on tehnyt mulle hyvää.

  VastaaPoista
 2. Täällä on myös lepäilty - tosin lääkärin kehotuksesta; kaikki kotityöt ja muutkin hommat on tällä haavaa kiellettyjä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkärin määrämä lepo kuulostaa 'Ei-niin-mukava' -asialta, mutta lepäilepä kunnolla ja anna muiden hoitaa hommat. Tsemmpiä!

   Poista
 3. Käsitöitä tehden ja sadetta pidellen mukavasti kotisohvalla meni muorin päivä.

  VastaaPoista