keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Ripaus sinistäEilisen harmaan ja sateisen päivän asu oli jälleen kerran pääosin mustaa. Jakun ja t-paidan väliin puin kuitenkin vaaleansinisen kauluspaidan, joka toi hieman väriä tummaan kokonaisuuteen. Olen tykännyt kovasti näistä keväällä hankkimistani mustista housuista ja ne ovat olleetkin kovassa käytössä. Ne olisivat mukavamman näköiset avokkaiden kanssa, mutta kun iltapäiväksi oli luvattu vesisadetta, laitoin jalkaani avokkaita umpinaisemmat kengät.
Sininen väri toistui myös kellossa ja kaulakorussa, joka on tehty suorakaiteen muotoisista lasipaloista.
Eilen illalla meillä oli jälleen viiniklubin kokoontuminen. Aiheena oli näin kesän kynnyksellä "Mökki-sommelierin Five-pack eli viisi viiniä, joilla loistat mökillä, puutarhassa, lounaalla, illalla ja vieraiden kanssa". Maisteltavanamme oli yksi kuohuviini, kaksi valkoviiniä, punaviini sekä jälkiruokaviini, jotka illan isäntä sommelier Samuil Angelov oli meille valinnut.Maistelulautasella oli teemaan sopien kesäherkkuja eli savulohta, grillimakkaraa, mansikkaa ja valkosuklaamoussea. Lisäksi kokeilimme suolan, sokerin ja sitruunan vaikutusta viinien hapokkuuteen ja makeuteen.
Suosikeikseni nousivat saksalainen valkoviini Schloss Schönborn Rheingau Riesling sekä punaviini Chateau Ste Michelle Syrah. Monikäyttöistä rieslingiä isäntämme suositteli etenkin kotimaisten vaaleiden järvikalojen seuraksi, mutta se sopii mainiosti myös vaikkapa makkaran kyytipojaksi. Amerikkalainen punaviini puolestaan on loistava rasvaisten grilliruokien, BBQn ja jopa lohen kanssa nautittuna.

Lämpenevää viikon jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Kivasti tuo sininen paita tuo tuhon mustaan eloa. Tunnen sinun ja mun pukeutumisen välillä paljon yhtenäisyyksiä. Yksi on toi tarkkaan harkittu korujen ja asun yhdistelty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin aivan ihastuttavia koruja kauniissa väreissä!

   Poista
 2. Kivasti piristää tuo paita. Ja nuo housut on kivat. Malli, pituus ja yksityiskohdat kaikki kohdillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti toi pilkahdus vaaleaa tuo eloa asuun.

   Poista
 3. Kiva kokonaisuus ja mikä ihana kaulakoru! Kaikkineen joka kohta tyylissä kohdallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia jälleen. Kaulakorun olen tehnyt lasikurssilla.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, housut ovat osoittautuneet hyväksi ostokseksi: monikäyttöiset ja mukavat jalassa.

   Poista