keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Liehuuko helma?


Pariin päivään ei ole tullut kuvattua asukuvia. Kaikenlaiset muut kiireet ovat vieneet aikaa sen verran, ettei ole ollut aikaa tai maltillisuutta kuvien ottamiseen. Tänään sitten kotiin tultua aikaa olisi ollut, mutta eipä yhtään innostanut seistä kuvattavana sateessa. Paljon mieluummin vaihdoin päälle kotiverkkarit ja villasukat. Kamerasta löytyi kuitenkin viime viikolla julkaisematon asukuva "korvikkeeksi".

Tykkään kovasti tästä leveähelmaisesta hameesta, jota käytän niin matalien kenkien kuin korkkareidenkin kanssa. Jotkut hameistani tai mekoistani ovat nimittäin sellaisia, joiden kanssa käytän vain korkkareita. Kun tällä kertaa valitsin hameen seuraksi ohuen college-paidan, halusin kengillä ja vähän näyttävämmällä kaulakorulla luoda vastakohdan rentoakin rennompaan yläosaan.


Olen saanut monesti kommentteja, että kenkien punaiset pohjat vilahtavat hauskasti kävellessä. Enpä ymmärrettävästi ole itse asiaa huomannut, mutta kyllä ne yllättävän hyvin erottuvat kuvissakin.

Kesken kuvauksen yllätti pikkutyttö-fiilis ja oli ihan pakko kokeilla, miten leveähelmainen hame liehuu pyörähdellessä. Ei kovin hyvin, kangas on liian jäykähköä siihen.


Vaaleaan kokonaisuuteen väriä toi korukivistä (pääosin värjätyistä akaateista) ja hopeasta tehty korusetti.Joutilasta helatorstaita!6 kommenttia:

 1. Ensimmäisenä huomioni kiinnittyi juurikin noihin kenkiesi punaisiin pohjiin. Kauniit kengät :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vagabondin kenkien lesti sopii jaloilleni, joten nuokin ovat aika miellyttävät jalassa.

   Poista
 2. Liehuuhan se :) luulin ihan , että aidot Louboutinit olet punaisine pohjineen hankkinut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään Louboutinit, jo kolmisen vuotta vanhat Vagabondit saavat toistaiseksi riittää ainoiksi punapohjaisiksi.

   Poista
 3. Kaunis hame ja ihana helma! Ja mitkä ihanat kengät, malli on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut oikein tyytyväinen kenkiin, kivan näköiset ja kuten jo aiemmin totesin, ennen kaikkea hyvät jalassa (korkoon nähden).

   Poista