sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Eilinen juhla-asu

Eilisiin ylioppilasjuhliin pukeuduin toukokuun alussa ostamaani jumpsuitiin. Se osoittautui oikein mukavaksi vaatekappaleeksi. Väljähkön mallin sekä ohuen laskeutuvan kankaan vuoksi haalari oli erittäin miellyttävän tuntuinen päällä. Kuvissa näkyy, miten housuosaan oli muodostonut muutaman tunnin istumisen jälkeen ryppyjä. Kuvissa ne kuitenkin korostuvat ja rypyt eivät olleet luonnossa lainkaan noin näkyvät ja häiritsevät.

Kuvat otettiin, kun olimme lähdössä toisiin yo-juhliin illansuussa. Mukaani nappasin ohuen villaisen shaalin, joka olikin ihan riittävä lämmike, kun juhlapaikalla istuimme aluksi ulkona auringonpaisteessa.
Epäsymmetrisistä hopea"möykyistä" koostuvat korut ovat mielestäni parhaimmillaan, kun ne yhdistää selkeään ja yksiväriseen asuun. Lapponian sormuksen sain aikoinaan yo-lahjaksi tädiltäni. Se sopi hyvin muuhun settiin ja päivän teemaan.


Aurinkoista sunnuntain jatkoa!


7 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen haalari, samoin korut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haalari on kiva, vaikka näyttääkin kuvissa ryppyiseltä.

   Poista
 2. On tuo haalarisi vaan upea. Kannatti nähdä vähän vaivaakin sen saamiseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannatti, olen tosi tyytyväinen hankintaan.

   Poista
 3. Kaunis vaate joka sopii sinulle todella hyvin. Korut ovat upeat, jälleen kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä korusettiä käytän aika harkiten. Se sopii mielestäni paremmin juhlavampien asujen kanssa enkä ole pitänyt sitä kertaakaan arkiasuun yhdistettynä.

   Poista
 4. Ihana haalari! Epäkäytännöllinen vaatehan haalari on, mutta mä kyllä tykkään :)

  VastaaPoista