maanantai 5. toukokuuta 2014

Maanantaina mustassa”Nytkö muka kevät” –sää yhdistettynä maanantain "Ei-mitään-päällepantavaa” – ja ”Mikään-asu-ei-innosta –oloon loi haasteita päivän vaatevalintaan. Loppujen lopuksi päädyin mekkoon, tällä kertaa mustaan trikoiseen. Mekko olikin päivän tunnelmaan sopiva valinta: helppo, kun ei tarvinnut pohtia yhteensopivuuksia ja lisäksi mukava päällä.
Mekko toimii hyvin ilman vyötäkin, tänään kuitenkin kaipasin vyötä tuomaan ryhtiä kokonaisuuteen. Tai ainakin itselläni oli sen kanssa ryhdikkäämpi olo.

Polvien alle ulottuvaa poplaria tykkään käyttää hameiden kanssa varsinkin epävakaisella säällä. Pitkä takki suojaa hameenhelmoja ja lämmittääkin hiukan enemmän kuin lyhyempi malli. Tarvittaessa, kuten tänään, puen sen alle ohuen neuletakin lämmikkeeksi.
 
Mekossa on mattapintaiset hopeanväriset napit, joten korvakoruiksi valitsin myös mattahopeaa. Niiden lisäksi laitoin ainoastaan leveän rannerenkaan.Kivaa maanantaita!

7 kommenttia:

 1. Mulla on vähän saman tyyppinen musta mekko. Tykkään.

  VastaaPoista
 2. Simppeli malli sopii moneen menoon ja on helppo muunnella huiveilla, jakuilla tms.

  VastaaPoista
 3. Kiva malli mekossa - muuntuu tosi moneen menoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näin on. Jakun kanssa olen käyttänyt asiakaskäynneillä ym., joten on tosi monikäyttöinen.

   Poista
 4. Kaunis mekko, istuu hyvin ja näyttää upealta päälläsi. Ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mekot on kivoja. Taas tuli mieleen, että niitä voisi käyttää useamminkin, mutta välillä on pitkiäkin aikoja, ettei niitä tule käytettyä.

   Poista
 5. Oikein näpsäkkä mekko, napit ja taskunläpät ovat kiva lisä siihen. On kyllä haasteellista löytää sopivia vaatteita tähän omituiseen väli-ilmastoon.

  VastaaPoista