perjantai 16. toukokuuta 2014

Perjantai kulmikkaassa

Se olisi taas perjantai, onpa ihanaa! Oli niin kiva, kun kotiin ajaessa ja asukuvia otettaessa aurinko pilkisteli pilvien lomasta ja lupaavasti vinkkasi lämpimämmästä säästä.

Mökkivaatetusta lukuun ottamatta asuni ovat viime aikoina olleet aika yksivärisiä. Eipä tänäänkään mitään väri-iloittelua päällä ollut, mutta kitin värisen puseron ja vahapintaisten housujen seuraksi valitsin sentään kulmikas-kuviollisen liivin/tunikan/liivitunikan vai miksi tuota vaatetta nyt kutsuisi.Kaulakoru sekä korvikset on tehty kierrätysnahasta. Vaalea neliö on rikki menneestä vyöstä, mustat neliöt taskukalenterin kansista.Meillä ei ole tiedossa mitään sovittua ohjelmaa, mutta kaiken näköisiä kotitöitä olisi sitäkin enemmän. Ikkunat on pesemättä, ulkokalusteet ja terassi öljyämättä ym. Huhtikuussa istuttamani kukkien siemenet lähtivät tosi hyvin kasvamaan, ja tällä viikolla olen totuttanut niitä ulkoilmaan ja nostanut ruukut päiväksi ulos ja sitten taas yöksi sisään. Mökkireissun ym. vuoksi taimet jäivät koulimatta ja nyt ne olisi pakko istuttaa kunnon multaan ennen kuin pilaan taimet lopullisesti.  Miten tämä viikko taas vierähtikään niin, ettei sitäkään saanut tehtyä aikaisemmin.


Lisäksi voisi touhuilla kaikkea kivaa, kuten tehdä kevään ensimmäinen pyöräretki, käväistä Narinkkatorin käsityökorttelissa, nauttia Ravintolapäivän ruokakarnevaalista, grillata omalla pihalla... Kiireinen viikonloppu tulossa!

Värikästä huulipunavallankumousiltaa!

3 kommenttia:

  1. Mä niin tykkään näistä sun koru/asuvalinnoista. Kun ne sopii niin täydellisesti toisiinsa... ei siis melkein, vaan juuri täysin. Ihanat huulipunakuvat ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Huulipuna on luonnossa tosi punaista, jota harvoin käytän.

    VastaaPoista
  3. Nuo korut ovat hienoja! Ja kiva on koko asusi. Sinne myös kivaa iltaa huulipunavallankumouksen merkeissä;)

    VastaaPoista