sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Ylirauhallinen viikonloppu

Kulunut viikko on ollut touhotusta täynnä ja olen ollut lähes joka ilta jossain menossa. Tarkoitus oli viettää rauhallista viikonloppua mm. rästiin jääneitä kotitöitä tehden. Loppujen lopuksi viikonlopun vietosta tuli sitten ylenpalttisen rauhallinen ja kaksi päivää olen viettänyt neljän seinän sisällä.

Lauantaina puolen päivän maissa selkä kirpaisi kerran, mutta ei sen kummempaa. Kuviin poseerauskin oli välillä vähän hankalaa, mutta onnistui vielä. Asukuvien jälkeen, kun kumarruin avaamaan kenkien vetoketjuja, selkää vihlaisi niin, että oli pudota polvilleni ja hengitys salpaantui. Noidannuoli iski ihan kunnolla ja loppu viikonloppu onkin sujunut selkää potien. Eilen ei onnistunut oikein mikään, kun ei  pystynyt istumaan pitkiä aikoja, ei makaamaan, ei mitään ja pehmeä sohva oli kaikista pahin.

Aika, särkylääkkeet sekä lämmitettävä jyvätyyny ovat tehneet tehtävänsä ja tänään on ollut jo huomattavasti parempi päivä, eikä viiltävä kipu iske ihan niin usein. Istuminen ei vieläkään onnistu kuin hetken aikaa kerrallaan. Mielenkiintoista katsella tv:tä hissukseen tassuttelen tai lueskella iPadiltä blogeja seisten - (kommentointi ei kyllä onnistu) ja kesken ruokailunkin täytyy nousta välillä jaloittelemaan.

Laitanpa pikaisesti ne eilen otetut asukuvatkin. Olin valinnut farkkujen seuraksi mukavan pehmeän flanellipaidan ja neuleen, jotka olisivat olleet sopiva asu ruokaostoksille ja kotona puuhasteluun.

Huominen ainakin menee todennäköisesti vielä ihan kotiympyröissä lepäillen. Kivaa viikon alkua!


7 kommenttia:

 1. Voi.. Toipumisia sinne ja rauhallisia liikkeitä. Kaikesta huolimatta, hyvää alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallisesti liikkkuminen meinaa välillä unohtua, ja paluu todellisuuteen on kipeän karu. Kyllä se tästä vielä suttaaantuu.

   Poista
 2. Selälle kovasti paranemisia, jyvätyyny on maailman paras. <3 Ja hyvä että olet levännyt, tehnyt selällekin hyvää.

  Mukavaa alkanutta viikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkä vihoittelee ja oikuttelee nyt sen verran paljon, että niin lepo kuin hidas kävely kotona on tehtävä pienissä erissä. Kumpaakaan ei voi harjoittaa kuin hetken - huh. Saunan lämpökin teki eilen ihanaa, vaikka lauteilla nousu olikin hankalaa.

   Poista
 3. Sama juttu taisi olla munkin viikossani. Sulle sopii tosi hyvin tämän sävyn vaatteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiitos. Ruskeat sävyt ovat jääneet viime aikoina harmaan varjoon, mutta nyt oli taas kiva käyttää niitäkin.

   Poista
 4. Pikaista paranemista selälle! Toivottavasti vihoittelee vain noidannuolen tapainen, eikä sen pahempaa. Mulla on ollut välilevyn pullistuma ja repeämä ja se tulee kipeämmäksi liikkumisesta ja istumisesta, toipuminen vei pitkän aikaa...:(

  VastaaPoista