perjantai 16. tammikuuta 2015

PystyraitaaTammikuu on mielestäni vuoden tylsin kuukausi: joulu vietetty ja koristeet valoineen korjattu talteen, kevääseen on vielä matkaa, on pimeää ja joko harmaan loskaista tai paukkupakkasia. Sen vuoksi kivat tapahtumat ja ystävien tapaamiset ovat kullan arvoisia. Yritänkin aina tammikuuksi järjestää normaalia enemmän äksonia ja tapaan ystäviä niin usein kun mahdollista.

Keskiviikkona tapasin erään ystävistäni "late lunchin" merkeissä. Treffit teimme Stockan shampanjabaariin, jossa nautimme lasilliset kuohuvaa ja vaihdoimme ensikuulumiset. Kovin pitkälle emme malttaneet kävellä, vaan päädyimme Virgin Oiliin. Yleensä paikka on tupaten täynnä ja usein vapaata pöytää joutuu jonkin aikaa odottamaan. Oli outoa, kun nyt ruokailijoita oli vain muutamassa pöydässä, mutta enhän ole aiemmin puoli viiden maissa sinne mennytkään.

Asu oli yhtä yksinkertainen kuin niin monesti nykyään eikä vaatinut sen kummempaa luovuutta. Yhdistin mustiin housuihin pystyraitaisen kauluspaidan. Paidan raidat ovat kivasti erilevyisiä, joten kuosi on elävämmän näköinen kuin tasaraitainen kangas. Mustat korvikset ja kaulariipus ovat lasia.Hauskaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Raidat ovat kivoja oli ne sitten miten päin vain.

   Poista
 2. Tyylikäs asu. Shamppanjabaarissa olen myös joskus pistäytynyt, mutta arvattavasti hinnat ovat niin hurjat, että mekin vaihdoimme hetikohta paikkaa. Virgin Oilissa on hyvät ruuat ja lämmin suklaakakku taivaallinen. Hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei tuolla shampajabaarissa viitsi kuin korkeintaan yhden lasin nauttia. Virgin Oilissa käyn silloin tällöin, sijainti on hyvä keskellä kaupunkia, hyvää ja aika monipuolista ruokaa ja edulliset hinnat. Hyvää viikkistä!

   Poista
 3. Todella tyylikäs asu. Olen tainnut sampanjabaarissa olla vain anopin kanssa. Aina tuppaa unohtumaan se, vaikka siellähän on hih kivempi treffata kuin kellon alla.

  Todella tyylikäs asu!

  Ihanaa viikonloppua Belladonna. <3

  VastaaPoista