torstai 15. tammikuuta 2015

Simppeli asu

Joulun jälkeen en ole oikein saanut itseäni innostumaan vaatteista ja luovuus asukokonaisuuksien kokoamiseen on hukassa. Lähes joka aamuinen ongelma onkin, mitä laittaisi päälleen. En yleensäkään osaa tehdä kummoisia väriyhdistelmiä, mutta nyt vähäisetkin kokeilut uusien väri- tai asukombinaatioiden löytämiseksi ovat ihan jäissä.

Tämän päiväinen vaatetus on hyvä esimerkki asusta, johon turvaudun, kun en muutakaan keksi. Yksinkertainen perusneule ja suorat housut - voiko simppelimpää kokonaisuutta olla.

Jostain syystä sain päähäni, että haluan asuun mustataustaisen pyöreän kellon. Juuri sellaista ei itselläni ole, joten käväisin tutkimassa Puuhiksen kokoelmaa ja lainasin sieltä päiväksi kellon.
Korusetti on tehty pienistä värikkäistä kivistä sekä hopeasta. Kaulaketju on oikeasti pitkä, mutta sopii mielestäni paremmin tähän asuun kaksinkerroin kiedottuna lyhyenä versiona.


Uudet vaatehankinnat eivät ole ratkaisu vaatekriisiin, vaan ennemminkin kaipaan kipinää ja kekseliäisyyttä vanhojen vaatteiden käyttöön ja uudenlaiseen yhdistelyyn.
Onko kellään muulla matalasuhdannevaihe menossa pukeutumisessa ja mistä saatte uusia ideoita pukeutumiseenne.

Hyvää loppuviikkoa!


3 kommenttia:

  1. Kyllä vaan tuossa simppeliydessä piilee tyylikkyys! Ja sinä sentään osaat asustamisen taidon - nytkin nuo korut ovat täysi kymppi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady, ja hyvää viikonloppua!

      Poista