torstai 29. tammikuuta 2015

Eilinen asu ja haaste itselle


Edellisen postauksen jälkeen mieleeni jäi pyörimään ajatus edes hippusen pirteämmistä asuista. Asia jäi kuitenkin vielä ajatuksen tasolle, sillä taas eilen huomasin pukeutuneeni saman värikaavan mukaisesti: päivän asu koostui beigestä ja tällä kertaa mustan sijaan tummansinisestä.Olen ilmeisesti pukeutumisessakin odotellut inhoamani tammikuun ja lähes yhtä tylsän helmikuun kulumista ja kevätkauden alkua. Illalla päätin, että kevät tulee, kun on tullakseen enkä jää sitä odottelemaan tai haikailemaan, vaan asuni voivat olla jo nyt muutakin kuin mustaa, harmaata, ruskeaa ja tummansinistä beigeillä tai valkoisilla lisukkeilla. Ja jotta asia etenee ajatuksesta käytäntöön, heitin itselleni "Viikko värikkäämmin" -haasteen: (ainakin) viikon ajan asuissani on oltava jotain värikästä mukana.

Vilkaisu vaatekaappiin palautti maan pinnalle ja osoitti, että viikosta tulee mitä ilmeisemmin ihan oikeasti haasteellinen. Kesävaatteistani löytyy värejä ja kuoseja, mutta talvikauden vaatteet ovat pääosin aika maltillisia ja tummia. Siitä huolimatta jotain raikastusta kokonaisuuksiin yritän etsiä, vaikka käytännön syistä asuissa ei nähdäkään räiskyviä väreja tai hulppeita kuoseja ja väriyhdistelmiä. Jos ei muuta, niin kokomustan tai -harmaan asun höystän pirteällä huivilla.

Siispä huomisesta lähtien viikon ajan täällä minulta minulle haasteen mukaisesti Viikko värikkäämmin -kuvia. Huh, mitähän sitä keksisi huomiseksi päälleen, täytyy vissiin illalla penkoa kaappeja, jotta löytäisin jotain teemaan sopivaa. Mutta sitä ennen lenkille.

Huomiseen ja pirteää iltaa!9 kommenttia:

 1. Talvi jäädyttää monien värien käytön. Värikkäitä postauksia odotellen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttavaa, että on muitakin värijäässä olevia. Katsotaan, löytyykö kaapista jotain.

   Poista
 2. Tosi kiva idea eli postauksia odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hauskaa haastaa itsensä. Vähän kyllä ihmetyttää, miten keksin 7 päivänä jotain värikästä, joka istuu sen hetkiseen fiilikseen. Katsotaan, kuinka käy.

   Poista
 3. Kivan raikas asu ja noi sun tulppaanit on niin herkullisen näköisiä.

  VastaaPoista
 4. Tulppaanit on vain niin kauniita, ja tuovat kevätfiilistä.

  VastaaPoista
 5. Ihanat tulppaanit, toivat oikein kevättä tänne asti. Ja asuhan on ihana ja tyylikäs. Näin se vaan on, että talvella piiloudutaan mustaan ja kesällä puhjetaan kukkaan. Hassusti katsotaan Suomessa ihmistä, joka talvellakin pukeutuu värikkäästi. Hölmöä.

  Värikästä viikonloppua kuitenkin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaanikimpun sain ystäviltä ja kuva on otettu jo aiemmin. Se vain jotenkin sopi niin hyvin tähän teemaan. Loistavaa viikkistä!

   Poista
 6. Kaunis tuo kuosipusero, minun koneellani se kylläkin näyttää mustalta vaikka kaiketi on tummansininen? Oikeassa olet, värejä pitäisi käyttää enemmän talvellakin ja niitä on aina kiva katsella muiden blogeissa. Minulla taitaa olla vähän samaa ongelmaa, talveksi ei löydy mitään kovin värikästä, mutta vaaleita löytynee, ehkäpä niillä myös vähän piristystä.

  VastaaPoista