keskiviikko 6. elokuuta 2014

Tämän kesän kosmetiikkasuosikkini


Minulla on muutama kosmetiikkatuote, joihin olen kesän aikana ihastunut ja joista on tullut suosikkituotteitani - ainakin joksikin aikaa.



Ensimmäinen näistä hittituotteistani on YSL:n eyeliner. Varsinkin näin kesäaikaan olen aika laiska meikkaamaan. Meikkivoiteen tai BB- /CC voiteen ja ripsivärin lisäksi en useimmiten arkisin tai normipäivinä viitsi niiden lisäksi muuta meikkiä laittaakaan (paitsi tietenkin huulipunaa, mutta sitä ei lasketa). Stockan meikkialeja tutkaillessani viereinen kanssa-shoppailija innostui kehumaan YSLn Baby Doll eyelineria. Hänellä oli rajaukset silmissään juuri samaisesta värisävystä (no 14), jota itsekin ihastelin. Eyelinerin väriä on vaikea kuvailla; se ei ole ihan kullan tai pronssin tai kuparin sävyä ja kaverini ehdottaman shampanjan sävyksikin se on tummempi. Joka tapauksessa väri korostaa kauniisti silmiä olematta liian räikeä ja sivellin on niin ohut, että sillä saa siistin rajauksen. Tästä tuli heti ensi kokeilulla kesän lempparituote!



Ihana tuote on myös Cliniquen BB-voide. Sekä Sokoksessa että Stockmannilla oli kesän alussa myynnissä tätä kaikille ihotyypeille sopivaa age defense –voidetta. Cliniquen tuotteet sopivat yleensä iholleni ja kun värisävy tuntui oikealta ja pienikokoinen 15 mm:n tuubi näytti näpsäkältä pakattavaksi mukaan matkakapsäkkiin, päätin kokeilla voidetta. Ensimmäinen reaktioni voidetta sivellessä oli, onko se liian vaaleaa ja paksuhkoa, mutta väri tasoittui hetkessä juuri sopivaksi eikä koostumuskaan osoittautunut ollenkaan liian paksuksi. Voide päinvastoin tasoittaa ihon sävyn kivasti ja tuntuu kasvoilla miellyttävältä myös kuumalla ilmalla. Lisäksi 30 suojakerroin on iso plussa.


Toinen Cliniquen tuote, jota olen tänä kesänä kokeillut ensimmäisen kerran ja joka on osoittautunut hyväksi kesätuotteeksi, on All about eyes serum de-puffing eye massage. Putkilon päässä on pieni metallinen kuula, joka tuntuu mukavan viileältä iholla, vaikka säilytän tuotetta huoneen lämmössä. Voin kuvitella, että jääkaappikylmänä tuote toimisi hienosti, jos silmänaluset ovat hieman turvonneet. Voide on hyvin ohutta ja imeytyy nopeasti ihoon. Näin kesällä se riittää kosteuttamaan silmänympärysihoni, mutta kieltämättä syksyn tullen tarvitsen hoitavamman ja tuhdimman tuotteen.




Lopuksi vielä kynsilakoista jokunen sana. Minulla on aina ollut pitkät ja vahvat kynnet, jotka eivät katkeile tai liuskoitu. Viimeisen vuoden aikana kynnet ovat menneet huonoon kuntoon, ne lohkeavat, repeilevät ja katkeilevat. Ärsyttävää!
Yleensä tykkään käyttää värikkäitä ja kirkkaita kynsilakkoja, mutta nyt en ole halunnut korostaa lyhyitä kynsiä näyttävillä lakoilla. Olenkin suosinut jo muutaman kuukauden ajan vaaleita neutraalin värisiä lakkoja, jotka eivät ylikorosta kynsiä, mutta saavat kädet näyttämään huolitelluilta ja siisteiltä.
Käytössä ovat olleet mm. nuden, valkoisen, persikan sekä hennon vaaleanpunaiset sävyt. Keväällä kokeilin ensimmäisen kerran KoneHELSINKI lakkoja ja tykästyin merkkiin heti. Lakat levittäytyvät tasaisesti ja pysyvät siisteinä kynsissä pitkään. Merkin lakkoja olenkin ostanut jo useamman pullon.


Saa nähdä, jääkö joku tuotteista meikkipussukkaani pidemmäksikin aikaa vai ovatko ne yhden kesän tähdenlentoja.

Huomenna on aika matkata kotiin. Muistatteko mainoksen, jossa puolivilliintyneet perheenjäsenet kipuavat koloistaan loman loputtua? Minulla on vähän samanlainen metsäläinen olo ja on ihana taas kaupunkilaistua. 


5 kommenttia:

  1. Tämä oli kiva postaus. Huomasin instassa kuvan ja lähdin heti lukemaan, kun tuo kosmetiikka kiinnostaa. :) Koneen lakkoja on ja ovat yllättävän hyviä. :) Ja tuo eye-liner vaikuttaa todella herkulta. :)


    Lämpimin terkuin Tiia http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eyelinerin väri on aivan ihana, mutta olisi voinut jäädä ostamatta ilman vieruskaverin kehuja.

      Poista
  2. Kivoja tuotteita. Minä olen huomannut luopuneeni kesällä luomiväreistä, se on vaan linerit silmiin ja ripsarit päälle ja sillä on menty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesällä riittää mainiosti pelkkä rajaus. Luomiväreille ehtii leikitellä sitten taas ihan riittävästi.

      Poista
  3. Koneen lakat ovat huippuja, kauniin värisiä sävyjä noissa sinun pulloissasi. Mielenkiintoisen kuuloinen tuo rajausvärin sävy. Itse käytän aina yläluomen rajaukseen mustaa, pitäisi varmaan joskus laajentaa näkemystään ja kokeilla jotain muuta sävyä.

    VastaaPoista