tiistai 26. elokuuta 2014

Harmaa asu viime viikolta

Tämän päivän asukuvat on otettu joku päivä viime viikolla. Tänään nimittäin aikataulu oli sen verran tiukka, ettei kuvien ottamiseen ollut aikaa, mutta samaan tai hyvin vastaavaan asuun olisin voinut mainiosti pukeutua tänäänkin.
Vaaleanharmaiden housujen ja jakun haaleutta terävöittämään valitsin päälle mustavalkoisen kietaisumallisen puseron. Sifonkipaidan hörhelöt tuovat naisellisuutta ja kepeyttä asuun.

Koruiksi valitsin harmaat helmet kaulaan ja korviin sekä ranteeseen hopeisen patinoituneen rannerenkaan.Tänään suunnistan pitkän tauon jälkeen Tukholmaan pikavisiitille. Siellä on parhaillaan menossa muotiviikko, joka ei kuitenkaan ole valitettavasti matkani tarkoitus. Mikäs olisikaan sen mukavampaa kuin nähdä tulevat trendit ja kuumimpien suunnittelijoiden luomukset livenä, mutta minun täytyy tyytyä tämän syksyn valikoimiin kaupoissa, näyteikkunoissa ja katukuvassa. No, voi olla, että jopa vaate- ja kenkäkaupoissa kiertely jää minimiin, saa nähdä. Mutta pääsenpähän ainakin tutustumaan laivan tax-free -valikoimaan, josta toivottavasti löydän tarvitsemani täydennykset kosmetiikkahyllyyni.

4 kommenttia:

  1. Toi sun puserosi on mielettömän ihana. Onko uusi ja jos on niin kenen valmistajan? Tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pusero on Eny-merkkinen, ja olen hankkinut sen muistaakseni viime kesänä.

      Poista