tiistai 19. elokuuta 2014

Herrainkenkien hankintaKäväisin muutamassa kenkäkaupassa tutkailemassa, minkälaisia syysuutuuksia on jo tässä vaiheessa kauppoihin saapunut. Vaikka vielä yritän nauttia kesäkenkäkeleistä eikä aikomuksenani ollut vielä tässä vaiheessa hankkia uusia syysnilkkureita, niin ainahan sitä voi jo valmiiksi kartoittaa kauppojen tarjontaa.

Jo viime vuonna haaveilin ruskeista nilkkureista ja lähinnä niitä oli tarkoitus nytkin etsiä. Loppujen lopuksi en kokeillut yksiäkään ruskeita nilkkureita, kenkiä tai saappaita. Sen sijaan bongasin useammatkin burgundit ihanuudet, joista esimerkkinä nämä pari mallia.Päätin, että nilkkureita ehdin vielä etsiä vähän myöhemminkin syksyllä, mutta nämä viininpunaiset kävelykengät melkein lähtivät mukaani.Niin melkein, sillä nekin jäivät toistaiseksi hyllyyn. Silmäni sattuivat nimittäin mustiin herrainkenkiin ja se oli ihastusta ensi silmäyksellä.


Pidän kovasti nauhoilla varustetuista kengistä ja saappaista ja omistankin niitä useamman parin. Niissä kaikissa on kuitenkin korkoa ihan reilusti ja matalat herrainkengät ovat puuttuneet valikoimistani. Viimeksi olen omistanut sellaiset alle kolmekymppisenä, mutta sen jälkeen ne ovat jostain syystä jääneet unholaan. Kun nyt viimeisen vuoden aikana olen ”opetellut” käyttämään myös matalampia kenkiä, kunnon kävelykenkien hankinta on ollut mielessä jo keväällä. 

Viehätyin kenkien kiilto- ja nupukkinahan yhdistelmään sekä siroon malliin. Ja kun kengissä oli 3-4 sentin korko, joka tuntuu jalassani yleensä aivan matalaa vaihtoehtoa paremmalta, päädyin vuosien tauon jälkeen hankkimaan oman mittapuuni mukaan tosi matalat nauhakengät.

Olen tosi tyytyväinen itseeni, kun sain vihdoinkin hankittua asialliset Oxford shoes'it, jotka sopivat asuun kuin asuun ja moneen menoon.
Kuuluvatko herrainkengät sinun kenkävalikoimiisi?11 kommenttia:

 1. Oi kun söpöt herrainkengät. Hyvä löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva, kun hyviä löytöjä sattuu kohdalle silloin, kun etsii jotain muuta.

   Poista
 2. Katselin vastaavia punaisia kenkiä Marskin kengässä pari viikkoa sitten. Jotenkin punaiset kengät viehättäis. Noi hankkimasi kengät on kyllä mageet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, punaiset olisivatkin ihan huippuihanat!

   Poista
 3. Ei kuulu vielä , mutta tahtoo nuo nähtyään ❤️ Hyvältä näyttävät , samoin nuo ylimmäisen kuvan vasemmanpuoleiset ovat mieleeni !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne vasemmanpuoleisetkin olivat aivan ihanan näköiset luonnossa ja tosi hyvät jalassa.

   Poista
  2. Mäkin katselin samoja kenkiä kuin anneaulikki, nuo nilkkurit on aivan ihanat! Mulla on myöskin mustat herrainkengät, mutta ikinä eivät ole jalkaani pääseet. Kivan näköiset, mutta yhdistämisvaikeuksia? Laitapa esille jokun kiva asu herrainkenkien kanssa, niin saan vinkkejä :)

   Poista
 4. Voi mitkä kengät! Minultakin puuttuvat tällä hetkellä matalakantaiset herrainkengät - korkeammalla korolla on useammatkin. Ja täällä minä kiusaan itseäni katselemassa noita kenkäkuvia - jalkaleikkaus tulossa ja yhtään kenkäparia en saisi ostaa tässä vaiheessa - jalanmalli ja kokokin ilmeisesti muuttuvat. On tämä yhtä tuskaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa harmillista tuo leikkaus! Ymmärrän hyvin tuskasi, kun kivoja kenkiä kaupat pullollaan, joita ei voi tai kannata hankkia. Sitten leikkauksesta toivuttuasi voit palkita itsesi uusilla kengillä.

   Poista
 5. kivat herrainkengät olet löytänyt! ja niissä on kiva tuo korkokin! Onnea uusille kengille :)

  VastaaPoista
 6. Kauniit herrainkengät :) Viininpunainen on ilmeisesti yksi tämän syksyn väreistä sillä syyskuun Gloriassa sitä oli yhdistetty ennakkoluulottomasti pinkkiin.

  VastaaPoista