keskiviikko 13. elokuuta 2014

Paluu jakkuiluun
Helteiden laantumisen myötä on oikeastaan aika kiva ottaa taas käyttöön jakut, ohuet neuletakit jne. Vilukissana otan yleensä aina kotoa lähtiessä mukaan jonkinlaisen pitkähihaisen yläosan tai ainakin huivin hartioita lämmittämään. Pitkän hellejakson aikana jopa minä uskaltauduin lähtemään illaksi ulos lyhythihaisessa vaatteessa ja ilman minkäänlaista lisävarustusta. Tässäkin suhteessa olen palannut arkeen ja pitkähihainen lisävaate tarttuu kotoa lähtiessä jos ei päälle niin ainakin mukaan.

Vaikka edellisessä postauksessa kerroin, että mieli taipuu syksyn fiiliksiin koulujen alettua, en vielä anna periksi: käytän edelleen mahdollisimman kevyitä ja kesäisiä vaatteita sekä asusteita, jos vain ilmat sallivat. Kerman värisen jakun alle riitti hihaton pusero ja jalkaan sujautin sandaalit.
Kaulariipuksen ja korvakorut olen nimennyt Audiksi. Vaikka korujen renkaat ovat peräkkäin eivätkä oikean logon mukaisesti toisiinsa sidottuja, korut ovat tuoneet mieleeni alusta alkaen kyseisen automerkin (juu ei, meidän kummankaan auto ei ole Audi).
Terassin ja pihan ruukkukukat säilyivät yllättävän kauniina, vaikka olimme pitkiäkin aikoja pois kotoa hellejakson aikana. Tämän esimerkin myötä hyvää loppuviikkoa! 

1 kommentti: