perjantai 29. elokuuta 2014

Mustaa ja luonnonvalkoistaTänään asu koostui yksinkertaisista pääelementeistä: mustista farkuista ja mustasta puserosta. Asiallisuutta ja ripauksen väriä kokonaisuuteen sain kermanvalkoisella jakulla. Viikonlopun ruoka- ym. ostoksille lähtiessä vaihdoin jakun kuluneeseen nahkatakkiin sekä korkkarit matalampiin kenkiin. Asu oli siten helposti muokattu rentoon moodiin.

Kaula- ja rannekorut tein kesäkuun korukurssilla. Korut on koottu suorakaiteen muotoisista hopeapalasista, jotka on liitetty toisiinsa lomittain. Ennen yhteenliittämistä kuumensin jokaista palaa kuumalla liekillä, jolloin hopean pinta alkoi sulaa ja mennä kasaan. Näin jokaisesta palasesta tuli yksilöllinen.

Ruotsin matka tuli tehtyä ja mukavaa oli. Kuvia otin aika vähän; en viitsinyt kantaa mukanani järkkäriä, vaan tyydyin näpsimään otoksia Ipadillä, kännykällä ja pikkukameralla. En tiedä, johtuuko laitteista vai niiden asetuksista, mutta en saanut ladattua yhtään kuvaa esim. Instaan. Sekä Ipad että puhelin päivittivät Instan, FBn ym. tiedot ajantasalle, mutta omien kuvien tai juttujen lataaminen ei monista yrityksistä huolimatta onnistunut. Harmillista, mutta ehkäpä teen kuvista kollaasin tänne.
Oli muuten varmaan ensimmäinen Ruotsin matkani ikinä, jolta en tehnyt ainuttakaan vaatehankintaa! Jotain pientä tarpeellista ostelin tax-freestä, mutta niistä lisää joku toinen kerta.


Tämä puska on huomista herkuttelua varten. Maittavaa viikonloppua!
6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kaula- ja rannekorut! Arvatenkin herkuttelette huomenna ravuilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, rapuja olisi tarkoitus nauttia. Hyvin arvattu!

   Poista
 2. Upea asu ja valkoinen-musta yhdistelmä on aina niin tyylikäs. Upeita nämä sun korusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sulla on itselläsikin mielettömän kivoja koruja!

   Poista
 3. Hienosti on taas kaikki sävy sävyyn - ja housuissa on kiva malli.
  Tuo kaulakoru on ihana - ja vielä kun olet sen itse tehnyt, niin eipä tule vastaan toista samanlaista!

  VastaaPoista
 4. Kaunis asu ja erityisesti tykkään tuosta bleiseristä !
  Kivaa viikonloppua !

  VastaaPoista