sunnuntai 3. elokuuta 2014

Luonnonvoimat koettelevat kärsivällisyyttäNyt vähän potuttaa nuo luonnonilmöt tai oikeastaan niiden seuraamukset! Luonnonilmiöt herättävät ylipäätään monenlaisia tuntemuksia. Otetaanpa esimerkiksi vaikkapa ukkonen. Lapsena taisin vähän pelätä kovaa jyräkkää, nyt myöhemmin kunnon leimahtelu ja jyrinä herättävät milloin ihailua ja toisaalta taas kunnioitusta ja nöyryyttä luonnonvoimia kohtaan. Tänä kesänä päällimmäinen reaktio ukkosta kohtaan on kuitenkin ollut ärtymys! Ihan oikeasti!

Ukkonen on toukokuusta lähtien aiheuttanut aiempaa useammin käytännön ongelmia ja hankaluuksia mökkeilyymme liittyen. Pitkähkötkin sähkökatkot ovat normaalia kesään liittyviä harmituksia, joihin on jo tottunut, mutta niiden lisäksi muutkin seuraamukset ovat vaikeuttaneet maalla lomailuamme. Mm. toukokuun räiskeessä hajosi jääkaappi-pakastin (sulakkeiden ja lamppujen lisäksi). Lisäksi useammankin kerran jopa vaatimattoman ja kaukana jyrisevän ukkosen jälkeen nettiyhteys on pahasti tökkinyt. Nytkin olemme olleet lähes täysin ”nettiloukossa” jo usean päivän ajan. Oman blogin päivitys onnistui muutama päivä sitten jotenkuten lainakoneella, jossa on eri operaattori kuin omassa koneessa tai puhelimessa. Välillä bloggeriin pääsee kirjoittamaan uusia tekstejä ja lukemaan muiden blogipäivityksiä. Mutta omien kuvien lisäämiseen tai tekstien kommentointiin ei teho riitä, samoin pankkiyhteydet jumittavat ja monet muutkin raskaammat sivustot. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin hidas tai toimimaton netti, kun sen käyttöön on niin tottunut.


Tänään keksimme, että mökkikylän kirkko sijaitsee korkealla mäellä. Sielläpä netti toimi aivan älyttömän hyvin ja onnistuin tekemään tämän postauksen ja maksamaan muutaman laskun. Voi mikä autuus!

Olen onnistunut tallentamaan bloggeriin usean tekstivedoksen. Ne odottava parempia yhteyksiä, joten kunhan pääsen taas linjoille, uusia kuvia ja juttuja tupsahtelee tiuhempaan. 

Rauhallista sunnuntaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti