perjantai 22. elokuuta 2014

Pikkuruutua perjantaina

Perjantain asu on jälleen hyvä esimerkki kokonaisuudesta sellaisena päivänä, kun ei jaksa/huivita/viitsi miettiä, mitä laittaisi päälleen. Yleensä tuolloin valitsen ylleni joko mekon tai vaihtoehtoisesti mustien housujen/tummien farkkujen seuraksi "jonkun puseron" (= pusero tai paita, joka sattuu kaapista ensimmäisenä silmiini) ja jakun.Tällä kertaa päädyin pikkuruutuiseen, hennon vaaleanpuna-valkoiseen kauluspaitaan. Tykkään käyttää kauluspaitoja, sillä jo sellaisenaan ilman jakkuakin, paitis muodostaa siistin alaosan kanssa toimivan ja asiallisen yhdistelmän. Onhan kokonaisuus vähän tylsä ja yksitoikkoinen, mutta toisaalta tarkoituksenmukainen.
Kaulaan ripustin kiiltävistä viistehiotuista onyx-kivistä ja hopeasta kootun kaulaketjun ja korviin pujotin pisaranmuotoiset onyx-korvikset.
Onpa ihanaa, kun on perjantai-ilta ja koko viikonloppu edessä!
8 kommenttia:

 1. Paitikset ovat tosi käytännöllisiä ja niillä saa asusta kuin asusta asiallisen. Itse vaan en osaa käyttää ollenkaan - paitikset roikkuvat kaapissa käyttämättöminä.En tiedä, miksi en osaa niitä käyttää, sillä ihailen niitä muiden päällä. Niinkuin nyt sinunkin päälläsi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauluspaidat jäävät monelta jostain syystä kaappiin, minä taas olen käyttänyt niitä "aina". Niilla saa tosiaan helposti asun näyttämään astetta siistimmältä.

   Poista
 2. Kiva ruudullinen paitis, tykkään kovasti. Ladyn lailla olen vähän huono paitisten käyttäjä, mutta tuollaisen haluaisin kaappiin, mutta ehkä pitkillä hihoilla. Tykkään jostain syystä käärityistä hihoista... Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käärityistä hihoista tykkään minäkin. Mulla on monta paitaa, joissa jo mallinsa puolesta on käännöstä varten tampit ja nepparit.

   Poista
 3. Ihana kokonaisuus. Tyylikäs ja asiallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Asiallinen ja helppo asu, kun ei viitsinyt miettiä päällepantavaa sen enempää.

   Poista
 4. Kaunis asu ! Hento vaaleanpunainen yhdistettynä mustaa on yksi lemppareitani :)

  Suloista sunnuntaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Mustasta vaaleanpunainen saa vähän särmää.

   Poista