maanantai 25. elokuuta 2014

Sadepäivän asu


Aamun harmaus ja sadesää herättivät jälleen kerran halun pukeutua tummaan asuun. Vaikka farkkutyyppi olenkin, heinä-elokuussa oli yli kuukauden jakso, jonka aikana en käyttänyt farkkuja kertaakaan. Nyt on ollut sitäkin mukavampi vetäistä farkut jalkaan useana päivänä ja varsinkin näin sadesäällä oli ihanaa kaivaa esiin keväästä saakka kaapin uumenissa lojuneet tummat siistit farkut mustan jakun seuraksi.
Aamun sateesta johtuen asukuvat otettiin yläparvekkeellamme. Parveke on melko hämärä ympäröivistä puista johtuen eikä valo ole kuvien ottamiseen paras mahdollinen. Mutta pysyimmepähän kuivina ja ehkäpä jatkossakin parveketta voi hyödyntää huonolla säällä asukuvien ottamisessa.


Päivän harmaudesta ja ankeudesta huolimatta olen toisaalta tyytyväinen, kun on satanut. Luonto saa kaipaamaansa kosteutta ja auringon polttamat nurmet ovat alkaneet jälleen hieman viheriöidä. Sitä paitsi sade tekee hyvää myös sienisadolle, sillä toivon, että saisin kerättyä syksyn aikana vielä kanttarelleja ja suppilovahveroita pakkaseen.

Mukavaa maanantaita!6 kommenttia:

 1. Jännä juttu, että sateiset ilmat herättävät sen halun pukeutua tummempiin. Ihanat noi sun korusi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan se piristävää, jos pukeutuisi kirkkaisiin väreihin harmaan päivän piristykseksi. Mutta kun ei vain luonnistu, varsinkaan maanantaiaamuna.

   Poista
 2. Tuo asu voisi olla minun vaatekaapistani - ilman korkoja. Mutta jalkaleikkauksen jälkeen ne korotkin kyllä ilmestyvät;)
  Farkut ja musta bleiseri vaan toimivat - aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkut ja jakku -yhdistelmä on varmasti monen luottoasu.

   Poista
 3. Mä juuri tänään katselin myöskin meidän yläkerran parveketta sillä silmällä, että pystyyköhän hyödyntämään asukuvauksessa sadepäivinä. Kauniit hopeakorut, oletko itse ne tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla parvekka kuvauksiin. Meillä ei taida valo riittää aina, mutta kokeilen uudemman kerran. Kiitoksia korukehuista, olen tehnyt ne itse kolmisen vuotta sitten.

   Poista