perjantai 8. elokuuta 2014

Täysvalkoista ja pitkää

Home sweet home! Eilen tulimme mökiltä kotiin ja vaikka viihdyn maalla loistavasti (varsinkin näillä helteillä, kun voi pulahtaa järveen milloin tahansa), on mahtava olla taas kaupungissa. Kesäkaupunkina Helsinkiä ei voita mikään, mutta kyllä Espoossakin voi aistia kaupunkimaisen kesäfiiliksen. Illalla oli niin mukava istua parvekkeella ja nauttia lämpimän pimeästä illasta kynttilänvalossa (ja ilman hyttysiä!!).

Tänään ohjelmassa piti olla kassien ja nyssäköiden tyhjentämistä. Ei voi kun ihmetellä, miten sitä onkin vienyt kesän mittaan möksälle noin paljon tavaraa (ja vaatteita!), jota nyt yrittää sijoittaa paikoilleen. Osa laukuista  on kuitenkiin edelleen purkamatta, sillä pakkohan minun oli päästä käväisemään muutamassa vaatekaupassa pitkästä aikaa. Totuuden nimissä on sanottava, että kesävaatteiden alerekit eivät enää oikein jaksaneet innostaa, vaan kyllä kauppoihin saapuneet muutamat syysvaatteet kummasti vetivät puoleensa.

Shoppailuasuna oli kokovalkoinen vaatetus. Viime aikoina olen käyttänyt niin paljon mekkoja ja hameita, että illalla kaivoin jo valkoiset housut valmiiksi esiin tätä päivää varten. Loppujen lopuksi päädyin kuitenkin jälleen hameeseen, tällä kertaa vuosi sitten ostamaani ryppymaksihameeseen. Taisin käyttää sitä viime kesänä vain kerran tai kaksi, joten tänä vuonna se tuntui kuin uudelta.

Valkoisessa kokonaisuudessa väripilkkuina toimivat turkoosit korut ja sandaalit. Tykkään käyttää turkoosi-kivestä tehtyjä koruja etenkin kesällä ja varsinkin valkoisten vaatteiden kanssa niiden väri tulee nätisti esiin.
Rentouttavaa viikkistä!7 kommenttia:

 1. Kaunis pusero ja myös tuo hameesi. Kivasti helmet tuo sen pienen värisäväyksen asuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Kiitos, turkoosit kivet ovat munnmieleen, vaikka käytän niitä suht harvoin.

  VastaaPoista
 3. Tuollainen ryppypintainen hame on huoleton ja kokovalkoinen luo viileän vaikutelman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hame on tosiaan huoleton, tosin valkoisen hameen helmat likaantuvat aika helposti.

   Poista
 4. Tervetuloa takaisin "ihmisten ilmoille" ja oioi kylläpäs nätit nuo turkoosit!

  Se metsäläismainos oli muuten mainio, olisiko ollut Itiksen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä onkin ollut ihana nauttia kesäkaupungista viikonlopun aikana.

   Poista