perjantai 6. kesäkuuta 2014

Valkoista ja ripaus hopeaaTäällä sitä kirjoitellaan illan suussa blogia möksän terassilla kuurosadetta pidellen. Ukkonenkin vähän jyrähteli ja sähköt katkesivat vajaan tunnin ajaksi, mutta aivan kohdalle ei ukonilma tullut. Viimeksi täällä ollessa pari viikkoa sitten saimme oikein kunnon myrskyn, joka mm. hajotti jääkaappipakastimen. Eihän siinä muu auttanut kuin käydä ostamassa uusi tilalle. Onneksi rikkoutunut laite oli jo monta vuotta vanha ja olimmekin jo jonkin aikaa osanneet odottaa sen hajoamista.

Mainitsinkin jo edellisessä postauksessa, että ensi maanantaina suunnistan mökiltä suoraan kurssille. Olen jo yli kymmenen vuoden ajan viettänyt lähes joka kesä viiden-kuuden viikon kesälomastani yhden viikon ”omaa lomaa”. Tuon viikon – tai oikeastaan viiden arkipäivän – ajan olen osallistunut kesäkurssille yleensä heinäkuussa, mutta varsinkin muutaman viime vuoden ajan oma loma on ajoittunut kesäkuun puolelle. 

Vaikka liputan ammatillisen osaamisen ja itsensä kehittämisen puolesta, kesäkurssille osallistuminen on puhtaasti harrastukseeni liittyvä toiminto. On aivan ihanaa, kun voi viiden päivän ajan keskittyä vain omaan harrastukseen. Odotan todella innokkaana ensi viikon sessiota!

Lopuksi vielä muutama asukuva. Minulla on meneillään ns. valkoinen kausi eli käytän valkoisia vaatteita tosi paljon. Valkoisesta on tullutkin kesäajan ”musta”. Valkoinen asukokonaisuus on eiliseltä päivältä, jolloin kokovalkoiseen yhdistin hopean sävyjä kengissä, laukussa ja koruissa. Yksi minulle kesään kuuluva juttu on se, että vaihtelen käyttämiäni käsilaukkuja jopa päivittäin. Useimmat kesälaukuistani ovat "merkittömiä", mutta minusta on hauska yhdistää huolettomiin kesäasuihin erilaisia ja erikuosisia laukkuja.


 

 

Sadekuuron jälkeen aurinkoa. Ihanaa viikonloppua!
6 kommenttia:

 1. Kiva kesäasu ! Valkoinen on hieno väri ja nuo hopeakorut sopivat siihen loistavasti. Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, käytän väriyhdistelmää tosi paljon kesällä, talvella en ollenkaan.

   Poista
 2. Valkoinen ja hopea sopivat hienosti yhteen! Toivottavasti sateet hieman hellittävät, rentoa mökkiviikonloppua sinnekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kultakin olisi aika hyvä valkoisen kanssa, mutta kulta ei ole ihan mun juttu, vaikka välillä sitä käytänkin.

   Poista
 3. Kaunis kokonaisuus, valkoinen on niin nätti väri. Tuo laukku on hurmaava! <3

  aurinkoista sunnuntaita!

  Blogissani on haaste Sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku onkin yksi kesäsuosikeistani. Vastailen haasteeseesi kunhan ehdin, mutta aikaisintaan kurssiviikkoni jälkeen.

   Poista