keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Musta-valko-harmaa tiistai


Sen verran vilu yllätti maanantaina kotimatkalla, että eilen aamulla valitsin mustien housujen ja valkoisen kauluspaidan seuraksi nahkatakin.


Laukkuna oli eilen sekä kätevä clutch että tilavampi käsilaukku. Isosta laukusta on monesti vaikeata löytää tarvittavia pikkutavaroita, joten käytän erikokoisia pussukoita, clutchia jne. joissa säilytän pienempiä tavaroita suuremman laukun sisällä. Välillä tunnenkin itseni "pussialmaksi", käsilaukusta kun saattaa löytyä pokkarikamerasuojan lisäksi 4-5 muuta erilaista säilytysnyssäkkää.
Jo eilisillasta lähtien olen pikkuhiljaa keräillyt tavaroita kasaan mökkireissua varten. Olemme käyneet mökillä jo kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla matkaseurue on koostunut neljästä aikuisesta ja yhdestä koirulista. Vaikka mukaan on pakattu vain kaikkein tarpeellisin, farmariautomme on ollut tupaten täynnä ja ennakkoon on tosissaan pitänyt miettiä, minkälaisia tarvikkeita voimme viedä talven jäljiltä takaisin mökille vasta myöhemmin.

Tällä kertaa olemme lähdössä Puuhiksen kanssa liikenteeseen kahdestaan (Vanharouva jää viettämään reilun viikon lomaa äitini luokse), joten voimme ottaa mukaan kaikkea tarpeellista ja vähän tarpeetontakin. Mukaan pakataan niin uusi pölynimuri, savustuslaatikko kuin kotona käytöstä poistettuja viinilaseja, mukeja ym. Muutaman kesäkukankin ostin mukaan otettavaksi, ihan kun niitä ei saisi sieltä lähempääkin. Lisäksi olen yrittänyt kasata tavaroita ensi viikon kurssiani varten, jonne suunnistan suoraan mökiltä maanantaiaamuna.

Pakko tunnustaa, että tunnen erittäin huonosti luonnonvaraisia kukkia. Poimin ovenpielen lasitaskuun auringonkeltaisia pikkukukkia, mutta mitähän ne mahtavat olla? Kivaa viikon jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus ja ihanat kengät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät on parin vuoden takainen ostos Lontoosta, tykkään niistä kovasti.

   Poista
 2. Ihania yksityiskohtia. Kaunis koru ja ihanat kengät. Onneksi alkaa säät lämpenemään, kohta taas tarkenee ;)

  VastaaPoista