perjantai 13. kesäkuuta 2014

Koruviikon päätös
Rankka, mutta ehdottomasti antoisa viikko takana. Päivät venyivät paljon pidemmiksi kuin normaalin työpäivän aikana, eilenkin "pajalla" tein hommia lähes 16 tuntia. Viikon anti on aina kuitenkin niin antoisa, että tuntien kulumista tai määrää ei tule edes ajatelleeksi.

Olin kurssikohteessa jo 9. kertaa ja nyt vasta maltoin yhtenä päivänä käydä pikaisesti ottamassa muutaman maisemakuvan. Näitä näkymiä olisi kyllä kelvannut ihailla useamminkin.Päivän asua ei tullut kuvatuksi tänäänkään, mutta rajasin itseni perinteisestä ryhmäkuvasta, jonka otamme joka vuosi viimeisen päivän päätteeksi. Tässä rennossa asussa sujui viimeisen päivän koruviimeistelyt. Asusta puuttuu kuitenkin yksi oleellinen eli nahkainen esiliina, jota normaalisti käytän koruja tehdessä. Esiliina nimittäin suojaa vaatteita myös juotoksia tehdessä, joten se on erittäin käytännöllinen asuste.
Kuvassa olen kerrankin ilman koruja, ne nimittäin ovat kuvanottovaiheessa vielä näyttelypöydällä.Lopuksi muutama korukuva, jotka otin pikaisesti työpöydälläni. Roikkuvat korvikset ovat kurssituliaiset tyttärilleni.

Neliökorvisnapit ovat tilaustyö, jonka tein ystäväni toiveesta. Kova kuumuus muovaa hopeapinnasta yllättävän ja täysin yksilöllisen. 

Ohuehkoa pitkää ketjua voin käyttää erilaisten riipusten kera.

Ihanan viikon päätteeksi ihana olla kotona. Ihanaa viikonloppua!
6 kommenttia:

 1. Upeita koruja. Varmaan oli kivat kurssipäivät. Upeita on myös maisemakuvat.

  VastaaPoista
 2. Kurssipäivät olivat aivan ihanat, maisemista pitäisi joka kerta nauttia enemmänkin. Mukavaa perjantai-iltaa!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Korujen tekeminen on tosi terapeuttista ja hauskaa. Onhan se tietysti myös aika kätevää, kun voi tarvittaessa tehdä korun varta vasten jotain tiettyä asua tai vaatetta varten.

   Poista
 4. Kauniita koruja ja hienoja maisemia.
  Ihailen kovasti kaikkia kädentaitajia. Kunpa itsekin osaisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Jokaisella on omat vahvuutensa ja osaamisalueensa. Minä niin toivon, että osaisin mm. piirtää ja maalata.

   Poista