maanantai 2. kesäkuuta 2014

Maxihameessa

Tänään oli vaihteeksi hameasun vuoro. Olen huomannut pukeutuvani hameeseen tai mekkoon noin kerran viikossa, mutta kesän edetessä ja ilmojen lämmetessä hametta tulee varmasti käytettyä useamminkin. Onhan hame kivaa vaihtelua housuasuille ja lämpimällä ilmalla paljon miellyttävämpi vaihtoehto.

Kesällä tulee pukeuduttua vähän huolettomammin, nytkin asuksi valikoitui rento maxihameen, t-paidan ja farkkutakin yhdistelmä. Olen yleensä aikamoinen vilukissa ja tuppaan usein liikaakin vaatetta päälle. Kotoa lähtiessä sää tuntui sen verran lämpimältä, että uskaltauduin lähtemään sandaaleissa ja pelkässä farkkutakissa ilman neuletta tai muuta takkia. Ilma viileni päivän mittaan kuitenkin sen verran, että kotiin tullessa olisin kaivannut farkkutakin lisäksi jotakin vähän lämpimämpää ylle ja kunnon kengätkin olisivat olleet tarpeen. Onneksi sade oli sentään tauonnut.

Asun täydensivät retrokorut: kaulassa roikkui aito -60-luvun riipus ja hopeisen rannerenkaan äitini oli saanut rippilahjaksi. Molemmilla koruilla onkin melkoinen tunnearvo.Mainiota maanantaita!
7 kommenttia:

 1. Maxihame onkin kivaa vaihtelua! Kauniit korut ja plussaa mustista varpaankynsistä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin on ja se on paljon huolettomampi kuin lyhyemmät hameet.

   Poista
 2. Kiva kokonaisuus. Muistuttaa itseäkin kaivamaan ne maxit sieltä kaapista esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaivapa ihmeessä maxit esille. Niitä on kiva käyttää vaihteeksi.

   Poista
 3. Voi kun on ihana asu. Maksihameet on muakin alkaneet kiinnostamaan, vaikka olenkin näin lyhyt, mutta silti mä taidan uhmata tänä kesänä. Edes yhden hameen aion hankkia ;) Onhan niitä korkokenkiä, joiden kanssa lyhytkin voi käyttää ;)

  VastaaPoista
 4. Hanki ihmeessä! Paitsi, että voit jäädä koukkuun ja yks kaks huomaat omistavasi niitä useita.

  VastaaPoista
 5. Maksihameet kuuluvat ehdottomasti kesään. Ja tarpeen tullen niiden alle voi vetäistä vaikka villahousut, se Suomen kesä :)

  VastaaPoista