sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Punaista asusteena

Pari päivää on kulunut kurssitellessa ja asukuvien ottaminen on jäänyt taka-alalle. Tässä kuitenkin kuvia viime viikon keskiviikolta.

Tykkään tosi paljon punaisesta väristä, mutta edelleenkin kaapista löytyy harmittavan vähän punaisia vaatteita. Mökkivaatteissa punaista on kyllä yllin kyllin: on raitaa ja ruutua, t-paitaa, collegea, neuletta ym. Mukavia vaatekappaleita möksälle, mutta kaupunkikäyttöön niistä ei oikein enää ole. Jospa kohta alkavista alennusmyynneistä löytäisi vaikka pari punaista puseroa.
Jakku oli iltapäivän kuumuudessa aivan liikaa, mutta kun en aina osaa kotoa lähteä ilman takkia, neuletta jne. 

Punaista sain asukokonaisuuteen tällä kertaa kenkien lisäksi kaapin kätköistä löytyneellä kesälaukulla sekä punaisella nahkaisella kaulakorulla. 
Kivaa viikon jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Voi kun kivasti punainen tuo pirteyttä asuun. Sopivassa suhteessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä se piristää asun kummasti. Väri on jäänyt mulla ihan liian vähäiselle käytölle viime aikoina.

   Poista
 2. Kyllä punainen on niin hyvä väri - itselleni se on voimaväri - jos tiedän, että on tulossa kinkkinen päivä, ei muuta kuin punainen jakku tai paita tai vaikka mekko ja tietysti huulet. Kelpaa marssia mihin tilanteeseen tahansa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy myös hankkia ihan ehdottomasti uusia punaisia vaatteita. Mun väri on nimenomaan siniseen taittava, viileä punainen. Oranssiin taittava ei sovi alkuunkaan.

   Poista
 3. Oi ihana! Kyllä punainen vaan on pirteä!

  VastaaPoista