sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Sunnuntaiterkut mökiltäMökkiviikonloppu on sujunut – niin kuin yleensäkin – erittäin nopeasti. Eilen oli pilvinen ja vähän jopa sateinen päivä, joten pihahommat jäivät väliin. Kerran niinkin. Päivä hurahti silti kuin siivillä, kun mm. kävimme katsastamassa kylällä konttikirppistä. Tuntuu mukavalta, kun paikallisten asukkaiden lisäksi mökkeilijät ja veneilijät ovat jälleen virkistämässä pienen kylän meininkiä. Lisäksi piti käydä ihmettelemässä naapurissa karhun edellisyönä aiheuttamia vahinkoja. Huhujen mukaan se oli kulkenut myös meidän tontin läpi. Ei sen nyt ihan tarvitsi ihan pihapiiriin tulla.


Tänään sää oli mitä kaunein ja eilisen vastapainoksi oli kiva touhuta kaikenlaisen puuhastelun parissa sopivasti ahkerasti. 

Luonto on nyt tavalla jos toisella aktiivisesti kuvissakin mukana. ”Valkoisten kukkien ihanuus” kuvina eli syreeni, marja-aronia, pihlaja sekä vasta yksi ainoa juhannusruusu ovat kauneimmillaan. 
Pieni linnunpoikanen väsähti kesken lento-opettelun ja pääsin ottamaan muutaman kuvan ihan lähietäisyydeltä. Ihka aito angry bird!
Linssiluteena täytyy laittaa pari kuvaa itsestänikin eli tässä rennossa asussa matkasin mökille. Kuvien ottovaiheessa autosta oli purettu vasta ruokatarvikkeet sekä kannon nokassa istutusta odottavat kesäkukat.
 
Hyvää yötä ja oikein hyvää viikon alkua!

4 kommenttia:

 1. Oi kun ihana juhannusruusun kuva! Ja tuo viimeinen kuv on kyllä kovin kauniin seesteinen.

  Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhannusruusu on todella kaunis, toivon vaan, että paras kukinta-aika ei mene kokonaan ohi sillä aikaa, kun olemme muualla.

   Poista
 2. Onpa ihana tuo tipukuva♥ toivottavasti se karhu ei ihan pihaan asti itseään tunge - hui !

  VastaaPoista
 3. Karhu kävi viime syksynä pihallammekin, toivottavasti pysyy nyt poissa.

  VastaaPoista