torstai 19. kesäkuuta 2014

Asu juhannusviikon varrelta
Se on melkein juhannus!

Viime viikon kurssittelun ja tämän tynkäviikon ansiosta erinäisiä rästihommia ja tehtäviä on ollut yllin kyllin ennen kuin voi aloittaa juhannuksen vieton. Juhannuksesta alkaen vietämmekin lomaa, joskin mitään erikoisia suunnitelmia emme ole tehneet. Aluksi jäämme lomailemaan mökille, sen jälkeen menemme, minne nenä näyttää. Yleensä emme ole kesäisin tehneet ulkomaanmatkoja, joten tänäkin vuonna keskitymme kotimaan matkailuun.

Ennen rennompia lomakuvia ja –asuja muutama otos tiistailta. Puolipilvinen sää näyttää kuvissa niin kesäisen lämpimältä, että ei uskoisi, kuinka kylmää todellisuudessa oli. Hihattoman kietaisupuseron päälle jakku oli todella tarpeen ja sandaaleissa hädin tuskin tarkeni. Kaulakoru sekä korvikset on tehty hopeasta ja mattapintaisista kivihelmistä.

Seuraavat postaukset ovatkin sitten lomafiilistelyjä.

Hauskaa ja valoisaa keskikesän juhlaa!


4 kommenttia:

 1. Kui sää tarkenit sandaaleissa hui ! Hyvää lomaa ja juhannusta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainaisena viluvarpaisena ihme kyllä valitsin sandaalit. Kiitos samoin!

   Poista
 2. Tykkään taas tästä sun puserostasi. Kyllä täytyy sanoa, että on sullakin aika paljon vaatteita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täyttyy myöntää, että vaatteita on kertynyt aika paljon. Nelisen vuotta sitten päätin supistaa radikaalisti uusien vaatteiden hankintaa. Totaalista ostolakkoa en tehnyt, mutta olen nyt ostan vaatteita harvemmin ja harkiten ja oikeasti tulee uutta hankintaa käytettyä paljon.

   Poista