maanantai 10. maaliskuuta 2014

Mustabeige lauantai

Yleensä pyrimme hoitamaan esim. viikonlopun ruokaostokset pääosin jo perjantaina, mutta tämä viikonloppu oli poikkeus. Puuhiksen vanhemmat olivat käymässä täällä pääkaupunkiseudulla ja kävimme heidän kanssaan perjantaina alkuillasta syömässä. Niinpä erinäisten pikkuasioiden hoito jäi lauantaipäivälle. Mutta mikäpä siinä, kun ilta oli tarkoitus viettää kotoisasti racletten merkeissä eikä mihinkään ollut kiirettä.

Asuksi Tapiolassa asioimiseen valitsin mustabeiget vaatteet. Pieniruutuisen paitiksen olen ostanut Tallinnasta, en tosin viime viikolla, vaan joskus aiemmin ja sitä on tullut käytettyä tosi paljon. Taisi olla siis erinomainen ostos. Onko muuten tällainen "kaulukseton kauluspaita" mielestänne paita, pusero, paitapusero vai joku muu? Ja tekevätkö napit tai nepparit puserosta paidan?


Aamu oli pilvisen sumuinen ja aikomukseni oli laittaa musta paksu neuletakki puseron seuraksi. Koska sää kuitenkin selkeni aamupäivän aikana, musta neule vaikutti liian talviselta. Ohut puuvillainen neule tuntui paljon sopivammalta keväiseen säähän ja omaan mielialaan.

Tykkään kaikista nirunarukengistä,-saappaista ja -nilkkureista, mutta jostain syystä näiden saappaiden käyttö on vähän unohtunut tänä talvena. Lauantaina ne muistuivat kuitenkin mieleen ja kaivoin ne jalkaani, vaikka ne ehkä olivatkin turhan talviset.
Hematiitti- ja hopeakoruissa sekä kellossa toistuu puseron kuvion kantikkuus.
Kivaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Minä kans tykkään nirunarukengistä ❤️

  VastaaPoista
 2. Kaunis kokonaisuus ja jälleen kerran mitkä ihanat korut! Täällä myös nirunarukenkä fani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä nauhakenkien faneja sitten riittää. Mikähän niissä oikein viehättää.

   Poista