torstai 13. maaliskuuta 2014

Kokomustassa


Eilen oli jälleen "mustien vaatteiden päivä" ja täytyy myöntää, että mustat vaatteet ovat ihan mun juttu. Jonkun mielestä ne ovat synkkiä ja ilottomia, mutta minä viihdyn niissä ja kokomustassa tulee kuljettua usein myös kesällä.

Aamuaurinko ja lämpoasteet vaikuttivat vaatevalintaani kuitenkin niin paljon, että mustan poolon sijaan laitoin päälle saman puseron, joka oli ylläni jo tiistaina ja housujen sijaan valitsin hameen.


Hame on tosi mukava käyttää sellaisina päivinä, kun aamulla ei ole ihan varma, onko "hameolo" vai ei.
Hameen pituuden ja leveän helman vuoksi olo on rento kun ei tarvitse miettiä, pitääkö jalat sievästi istuessa, nouseeko helma liian ylös tms. Hame on kivannäköinen myös matalakorkoisten nilkkureiden kanssa.

Olen viime viikkoina (tai jopa kuukausina) käyttänyt lähes yksinomaan helmi- tai kivikoruja. Nyt oli mukava vaihteeksi laittaa musta asun seuraksi hopeakorut ilman mitään "ylimääräisiä" koristekiviä.
Kivaa loppuviikkoa!


10 kommenttia:

 1. Hi hii... Mullakin oli eilen musta päivä ja heti siitä sain kuulla töissä. Välistä on hyvä pitää synkkien värien päivääkin ;) Ihana yksityiskohta asussasi on noi olkapäät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin hyvin kuvitella, että saat kuittailuita mustasta asustasi, joka niin poikkeaa sun normityylistä.

   Poista
 2. Tykkään kovasti tuon hameen mallista ❤️ Olen etsinyt tuollaista , myös jotain värikkäämpää versiota , mutta tuota nimeomaista mallia enkä löydä :( hameita tuntuu olevan kovin vähän yleensäkin tarjolla , vinkkejä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hame on Nanson mallistoa ja sen hankinnasta on jo jonkin aikaa. Itsekin tykkäisin värikkäämmästä versiosta tuosta mallista.

   Poista
 3. Mustaan pukeutuminen on niin helppoa ja aina varma valinta. Hyvä kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta asu on tosiaan helppo valinta aamutohinoissa. Kiitoksia!

   Poista
 4. Kaunis kokonaisuus. Tuo hameen malli on kaunis, sopii sinulle hyvin.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia, hyvää viikonloppua myös teille!

  VastaaPoista
 6. Mielestäni musta ei ole synkkä vaan aina varma valinta tilanteesta riippumatta (jos ei nyt ihan morsiamena ole, tai miksi ei silloinkin ;)). Kaunis asu, hopeiset korut näyttävät hyvälle mustaa vasten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minunkin mielestä hopea näyttää hyvältä mustan kanssa.

   Poista