maanantai 3. maaliskuuta 2014

Lauantaina Kädentaitomessuilla

Olin koko viikon pähkäillyt, ehdinkö lauantaina Wanhan Sataman Kädentaitomessuille. Vielä perjantai-iltana arvelin, että messut jäävät minulta tällä kertaa väliin, mutta onneksi alkupäivän puuhastelut hoituivat sen verran ripeästi, että ehdin kuin ehdinkin iltapäivällä käväistä messuilla.

Olisi voinut kuvitella, että ihana aurigonpaiste olisi innostanut pukeutumaan kirkkaisiin väreihin. Mutta eipä käynytkään niin, vaan asun värivalintaan vaikutti jälleen kerran koru.Halusin laittaa mustavalkoisen lasisen kaulariipuksen, joten koko asu muokkautui sitten saman värityksen mukaisesti. Neuletta tai college-puseroa ei huvittanut laittaa, joten vaihtoehtona oli valkoinen paitis ja mustat housut. Mustat napit ja musta nauha kauluksessa sekä kapeat pitsikaistaleet antavat valkoiselle kauluspaidalle särmää.

Sen verran myöhään pääsin Vanharouvan saattelemana lähtemään, että aikaa messukiertelyyn oli vain parisen tunti. Tärkeintä kuitenkin oli, että pääsin edes pikaisesti ihastelemaan kotimaisten yrittäjien luomuksia. Voi vain ihailla, miten taitavaa ja kekseliästä osaamista löytyy monelta yrittäjältä.

Birgit Pyykön ihastuttavista laukuista nämä olisivat sopineet päivän asuuni loistavasti.
Valokuvaukseni messuilta jäivät vähäiseksi, mutta muutaman kuvan lisäsin toiseen blogiini.


Yksi päivän hauskimmista hetkistä oli, kun heti sisään tultuani messuille, tapasin Maijun, jonka ihania asuja ja loistavaa värien käyttöä olen ihastellut hänen blogissaan. Olipa mukava tavata!

Huomenna onkin vähän erilainen päivä, kun teemme ystäväni kanssa päiväreissun Tallinnaan. Tiedossa siis monta tuntia kauppojen kiertelyä.

Mukavaa viikkoa!8 kommenttia:

 1. Oli kyllä NIIN ihana nähdä ja hassua, että heti kyllä sut tunnistin.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti törmäillään toistekin!

  VastaaPoista
 3. Kiva mustavalkoinen asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aika usein käytän mustavalkoista.

   Poista
 4. Ihania laukkuja! Jännä miten eri tavalla ihmiset valitsevat asut, itse päätän korut aina viimeksi, vasta sitten kun kaikki muut kenkiä myöten on kasassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullakin usein korut valiintuvat viimeiseksi. Olen pukeutumisessa niin fiilispohjalla, että joskus päivän asuun vaikuttaa vaate itsessään, joskus koru, joskus kengät. Ja niitä on niitäkin päiviä, ettei ole mitään inspiroi.

   Poista
 5. Voi kun kauniita laukkuja! Ja miten kauniin kokonaisuuden olet valinnut yllesi, pidän siitä suunnattomasti. Kaulakoru on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mustavalkoinen yhdistelmä on niin tyypillistä mulle.

   Poista