tiistai 18. maaliskuuta 2014

Hulmuavat helmat





Keveän pliseeratun hameen johdosta päivän teemaksi sopii hyvin "hulmuavat helmat". Kuvia ottaessa tuuli heilutteli hametta ihan kunnolla, mutta unelmankevyt sifonkihelma lepatteli ympäriinsä ihan sisälläkin kävellessä.

Viininpunainen on yksi niistä väreistä, josta olen tykännyt aina. Välillä voi olla muutamiakin vuosia väliä burgundin väristen vaatteiden pidossa, mutta sitten on taas jaksoja, kuten viime ja tänä talvena, että ostan ja käytän hyvinkin paljon viininpunaisia asuja.
Hame on tämän talven hankintoja ja sen seuraksi puin mustakuvioidun kauluspaidan, sifonkia sekin, sekä mustan farkkutakin. Paitiksen ostin alkusyksystä ja olen käyttänyt sitä monesti eri asujen kanssa ja on se tainnut näkyä bloginkin kuvissa aiemmin.









Olen ihan korkkari-ihminen ja kesähelteen läpykkäitä lukuun ottamatta en oikein osaa käyttää matalia kenkiä hameen kanssa. Muilla ne näyttävät niin mukavilta, että tänä talvena olen kuitenkin opetellut asiaa pitämällä muutaman kerran pidemmän hameen kanssa matalia saappaita.















Koruiksi valitsin pisaran malliset korvakorut sekä riipuksen, joiden pinta on myös mustakuvioitu. Oikeastaan kaulaketjun koru koostuu kahdesta eri riipuksesta. Pisara ei oikein tullut esiin kuviollisen paidan seasta, joten ripustin hopeisen korun kaulaan takaosa eli pohjapuoli ylöspäin ja asetin pisaran roikkumaan sen päälle. Hopealevyssä on kaksi ripustuslenkkiä, joten pisaran sai kätevästi riippumaan ketjuun riippumaan niiden väliin.


Täytyy myöntää, että matalien saappaiden pito hameen kanssa ei ihan luontevalta tuntunut vieläkään. Tuskin maltan odottaa, että pääsen yhdistämään hameeseen korkkarit!

Hauskaa tiistai-iltaa!




10 kommenttia:

  1. Kaikki taas niin viimeisen päälle harkittua. Kaikki natsaa niin hyvin tosiinsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas. Kaikkea sitä kaappien kätköistä löytyy.

      Poista
  2. Minä tykkään tuosta yhdistelmästä matalat saappaat - vähän maiharityyppiset - ja naisellinen hame. Kiva kontrasti. Ja vielä farkkutakki! Kiva yhdistelmä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan noi saapikkaat ihan kivat hulmuavien helmojen kanssa, mutta tosissaan mulle vähän outoa.

      Poista
  3. Pliseerattu hame , just sen pituinen kuin etsin ja vielä yksi lempiväreistäni - mukana mainiossa asussa ! Nice :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sullekin osuu kohdalle, omani on Stockalta.

      Poista
  4. Ihana asu ja tuo hameen pituus on juuri nyt niin muodikas. Korkkari kelejä odotellen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, arvaapa tekisikö mieli vastaavaa hametta vaaleana, vaikka luonnonvalkoisena.

      Poista
  5. Kaunis kokonaisuus, hame on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, välillä on kiva pitää "heiluvia" helmoja

      Poista