sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Lauantaina kyläiltiin

Lunta tulvillaan....
Lumentulon ei pitänyt olla mikään yllätys perjantain sääennusteiden jälkeen, mutta kyllä oli pienoinen järkytys, kun lauantaiaamuna katsoi makkarin ikkunasta ulos. Monen sentin paksuinen lumikerros peitti kaiken ja keväästä ei ollut tietoakaan.

Yleensä lauantait ovat meillä touhua täynnä, mutta eilinen oli poikkeus ja ennen kyläilylle lähtöä vietimme kerrankin lauantaipäivää kotona 'notkuen'. Laiskasta päivästä johtuen vaatevalinta iltaa varten oli vaikeaa, sillä kaikkein mieluiten olisin pysytellyt verkkareissa loppupäivän. Niissä ei kuitenkaan voinut vierailulle lähteä, mutta jotain melkein yhtä mukavaa piti päälle keksiä.  Farkut ja neule olivatkin toiseksi paras vaihtoehto.Valkoinen neuleessa on helmenhohtava pinta ja pienen pieniä paljetteja siellä täällä, jotka heijastavat valoa hauskasti. Se oli juuri sopiva valinta kavereiden kanssa vietettävää rentoa iltaa varten.
Kuvausta varten laitoin jalkaani kumpparinilkkurit, mutta niillä lähdin loppujen lopuksi kavereillekin. Aluksi tuntui vähän hassulta lähteä kyläilemään kumpparit jalassa, mutta ajattelin, että nehän riisutaan joka tapauksessa heti ja saapikkaat olivat sohjoiseen keliin juuri sopivat, joten saivat kelvata jalkineiksi.
Koruiksi valitsin hopeasetin, jonka ketjumalli on nimeltään Ariel.Olin käynyt poimimassa maanantai-iltana viereisestä metsiköstä muutaman mustikanvarvun kukkakimppua varten. Silmut eivät ihan ehtineet aueta, mutta kivalta ne silti näyttivät tulppaanien kanssa.
Tulppaanikimppu oli illan emäntää varten, virtuaaliversion myötä viihtyisää sunnuntaita!


3 kommenttia:

  1. Kaunis asuyhdistelmä taas. Kaunis on myös kukkakimppu ja niin täynnä energiaa.

    VastaaPoista
  2. Kiva yhdistelmä ja kaunis kukkakimppu. Tulppaanien värit ovat kauniit!

    VastaaPoista
  3. Kukkakimppu oli tosiaan energisen oloinen ja sopi illan isäntäväen väreihin hyvin.

    VastaaPoista