perjantai 13. marraskuuta 2015

Tiistain asu

Terveiset sumuiselta Pirkanmaalta! Me tulimme laittamaan tilukset talviteloille ja samalla vietämme viikon verran syyslomaa rauhoittavissa maalaismaisemissa.

Asukuvat on otettu tiistaina, jolloin kävimme viimeistä kertaa vanhassa kodissamme. Samalla täytyi hyödyntää tilaisuus ja otimme asukuvat vanhan kotimme maisemissa. Pienen metsikön reuna sekä kävelytie ovat olleet oivia kuvauspaikkoja: lähellä omaa kotia, muita kulkijoita on ollut vähän ja yleensä valo on ollut ihanteellinen kuvaukseen, vaikka tällä kertaa valotus ei ihan osunut nappiin. Näitä kuvauspaikkoja tulee varmasti kaiholla muisteltua myöhemmin.


Paitiksen näin alkusyksystä jossain kaupassa ja se herätti ristiriitaisia fiiliksiä. Tavallaan se oli vähän tylsä - tummanharmaalla pohjalla vaaleanruskeita ja -harmaita raitoja - toisaalta miesten kauluspaitaa muistuttavana paidan kuosi viehätti. Aikani mietittyäni päätin kuitenkin ostaa sen, mutta edelleen mielipiteeni siitä on kahtiajakoinen. Tällä kertaa yhdistin patiksen leveälahkeisiin housuihin ja neuleliiviin, mutta supernaisellisen hameen ja korkkareiden kanssa kokonaisuus voisi olla mielenkiintoinen.


Jälkikäteen tajusin aika hauskan sattuman: kokonaisuudessa on muistoja molemmista isoäideistäni. Liivi on äidinäidin neuloma (kerroinkin siitä tässä jutussa syyskuussa.). Puuhelmet ovat toisen mummun peruja. Hänen korujen joukosta löytyi mukavan näköiset puuhelmet. Modernisoin ja tein ne itseni näköisiksi purkamalla helmet silkkinauhasta ja kiinnittämällä ne toisiinsa hopealangan avulla.
 Rentouttavaa viikonloppua!


1 kommentti:

  1. Kyllä tuollaisia kuvausmaisemia varmasti tulee ikävä - mutta eiköhän sieltä uudenkin kodin ympäristöstä jokin kuvauksellinen paikka löydy:)
    Helmi-idea on kiva ja taidan varastaa sen;)
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista