keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Ruutupaita ja päivän fiilisväriMulla on selkeästi päiviä, jolloin suosin jotain tiettyä väriä. Kun tyttäreni olivat pieniä, saatoin usein valita meille kolmelle samanväriset tai -sävyiset vaatteet. En tehnyt sitä tietoisesti, huomasin päiväkodista tytsejä hakiessa, että olimme kaikki esim. sinisissä, punaisissa, mustissa tai pinkeissä väreissä.
Tämä päivän värivalinta koskee asun lisäksi myös vaikkapa aamukahvimukia. Mulla on muutama Muumi-muki, jotka olivat vanhassa kodissa keittiön seinällä kätevästi käden ulottuvilla.
Huomasin useammankin kerran, että valitsemani muki oli samaa väriä kuin asuni. Kaipa tuo tiedostamaton värivalinta kertoo jotain senhetkisestä fiiliksestä tai tunteesta.

Tänään päivän väri oli liilaan tai siniseen taittuva viininpunainen, olisiko bordeaux'n punainen oikea termi. Aamukahvin nautin kylpytakki päällä Mymmeli-mukista ja siitä taisi ajatus päivän väriin juurtua alitajuntaan. Mustien housujen ja tummanharmaan jakun seuraksi kaapista valikoitui päälle ruutupaita, jossa bordeaux'n lisäksi on muitakin vaalean- ja viininpunaisen sävyjä, vaikka asukuvissa paita näyttääkin hyvin sinivoittoiselta. Silmämeikin innostuin tekemään samoja värejä käyttäen.Onko teillä vastaavia "väripäiviä", jolloin jokin väri innostaa niin vaatteissa kuin muissakin valinnoissa?

 Mukavaa keskiviikkoiltaa!

4 kommenttia:

 1. Mulla on aina tylsästi mustaa tai harmaata päällä :)
  Meidän äiti on tosin mennyt ihan ääripäähän värijutussa. Auton meni ostamaan, koska oli saman värinen kuin kynsilakka sinä päivänä :D
  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ja harmaa ovat useimmiten mullakin valintana, mutta sitten on näitä "joku väri innostaa" -päiviä. Heh, nauratti tuo äitisi auton osto!!

   Poista
 2. Ihanasti laitettu nuo Muumit ja täälläkin valitaan muki fiiliksen mukaan. Kiva on asukin, hauska tuo ruutupaita todella kiva yhdistelmä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa harmittaako, kun uudessa kodissa ei ole vastaavaa paikkaa, johon saisin mukit seinälle. Nyt on tylsästi kaapin hyllyllä, höh. Onpa hauska, että jollakulla muullakin fiilis vaikuttaa kahvimukin valintaan.

   Poista