keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Ruutuhame

Muuton vuoksi vaatekaappien sisällöt tuli käytyä läpi perusteellisesti. Se olikin ihan aiheellista, sillä en ollut pitkään aikaan vienyt vaatteita kierrätykseen tai kirppikselle ja ylimääräisiä vaatteita oli siten päässyt kertymään kaappien kätköihin rutkasti. Kierrätykseen kannoin niitä ison kasan, osan tarpeettomista jätin odottamaan kirppistä. Kaappien läpikäynnistä oli sekin hyvä puoli, että niistä löytyi monta kivaa ja käyttökelpoista vaatetta, joita en ole pitänyt pitkään aikaan. Muutaman olemassaolon olin tyystin unohtanut, kun ne olivat jääneet kaapin uumeniin. Joitakin ei puolestaan ole tullut käytettyä, vaikka ovat olleet aivan saatavilla ja näkyvillä. Ruskean sävyinen ruutuhame on yksi esimerkki tällaisista. Hame on ollut käyttämättömänä pari vuotta ja nyt se tuntuu kuin uudelta.

Hame sisältää villaa, joten siihen on mukava yhdistää "talvisempia" asusteita. Valitsenkin sen kanssa usein paksut sukkahousut sekä neuleen tai poolopuseron.
Mukavaa keskiviikkoiltaa!


6 kommenttia:

 1. Kiva asu! Lämpimät värit. Hyvä hameenpituus ja huivi kuin piste i:n päällä. Tuo asu sopii niin kauniisti syksyn tummiin päiviin. Se piristää ja lämmittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin miellän asun värikombon aivan syksyn oloiseksi. Kivaa viikkoa!

   Poista
 2. Syksyinen ja lämpimän oloinen asukokonaisuus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asussa on tosiaan kaikki elementit, jota tällainen vilukissa kaipaa: villaa, neulosta, huivi ja paksut sukkikset.

   Poista
 3. Ihanaa tyyliä taas koko naisessa.

  VastaaPoista