tiistai 3. marraskuuta 2015

Balmuirin lukijailta

Viime viikon torstaina mulla oli ilo osallistua ihanan Fab Forty Something -blogin Marjukan
lukijailtaan Balmuirin showroomilla. Marjukan lisäksi iltaa emännöi Balmuirin perustaja/omistaja Heidi Jaara. Olipa mukavaa, kun hänkin oli kiireiltään ja flunssaltaan päässyt paikalle. Lisäksi mukana oli tietysti lukuisa joukko Marjukan lukijoita ja ystäviä sekä muutama meitä bloggareita, mm. Business Woman ja Have An Ice Dayn Mankka. Olipa kiva tavata heidätkin.


Samalla kun aluksi maistelimme pikkupurtavaa kuohuvan kera, saimme nauttia lyhestä musiikkituokiosta: Marjukka lauloi pari kappaletta serkkunsa Petrin säestyksellä. Hänellä on todella kaunis ääni ja musiikkiesitys oli oiva lähtölaukaus iltaan, vaikka Marjukkaa olisin mieluusti kuunnellut enemmänkin.Heidi Jaara puolestaan kertoi meille värikkäästi Balmuirin matkasta alkuaikojen autotallifirmasta nykyiseksi kansainvälisesti menestyneeksi huippuyritykseksi. Entuudestaan tunsin hieman yrityksen taustaa, mutta paljon uutta ja mielenkiintoista tietoa ainakin mulle tuli häneen kertomuksensa myötä. Olin yllättynyt, kuinka monen luksusjahdin ja -hotellin sisustamisessa Balmuir on ollut mukana, ja kuinka moni huipputason tavaratalo on ottanut yrityksen tuotteita myyntiin. Toisaalta eihän se ole mikään ihme: tuotteet ovat erittäin korkeatasoisia, kauniita ja laadukkaita. Heidi Jaara kertoikin, että heidän tuotteidensa valmistuksiin hyväksytään vain kaikista parhaimmat materiaalit ja on erittäin tärkeää, että jokainen tuote näyttää ja tuntuu laadukkaalta myös sisä- tai nurjalta puolelta. Eettisyys on myös erittäin tärkeää samoin se, että Balmuirin tuotteiden valmistajiksi hyväksytään vain perheyrityksiä. Täältä voit käydä lukemassa lisää Balmuirista ja sen tuotteista.


Meillä oli myös aikaa tutustua heidän ihaniin tuotteisiinsa. Huivien värit olivat hurmaavia, olisin voinut valita niistä itselleni minkä tahansa.

Nahkatuotteet olivat myös kauniita, voi miten kivasti kellot saisi näytille kauniiseen nahkalaatikkoon.

Eikä näissä suloisen tuntuisissa liinavaatteissa voisi nähdä kuin kauniita unia.Ja näin ihastuttavaa kylpytakkia kelpaisi käyttää vaikka töissä!


Oman kodin purkamattomat muuttolaatikot ja -nyssykät sekä kaaosmainen järjestys hirvittivät kuitenkin niin paljon, että tyydyin hankkimaan vain yhden hyväntuoksuisen kynttilän.


Onneksi Balmuir on avaamassa Helsingin Stockmannille marraskuun loppupuolella pop-up -myymälän, jossa on helppo piipahtaa ihastelemassa ja shoppailemassa niin sisustustavaroita kuin muotituotteitakin. Oma kotikin on siinä vaiheessa saatu kuntoon, jotta jotain uutta voisi vaikka hankkiakin.

Kiitokset vielä kerran Marjukalle, Heidi Jaaralle sekä Balmuirin henkilökunnalle upeasta illasta!6 kommenttia:

 1. Onpa kauniita tekstiilejä ja sisustustavaroita ♡
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Balmuirin tuotteet ovat huippuihania!

   Poista
 2. Kivan tekstin kirjoitit illasta ja oli kiva tavata. PS. noi molemmat linkit vie Marjukan sivuille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsi, ja minä kun luulin testanneeni kaikki linkit ennen julkaisua. Pahoitteluni. Nyt korjasin sen, hyvä kun kerroit.

   Poista