torstai 5. marraskuuta 2015

Pooloillen


Tämänpäiväiset asukuvat on otettu viime viikon torstaina, sillä tällä viikolla ei - yllätys, yllätys - ole ainoatakaan asukuvaa otettu. Milloin on liian kiire, milloin valo ei ole enää riittänyt ulkokuvauksiin. Ja vielä on vähän hakusessa, mikä on uudessa kodissamme hyvä ja sopivin kuvauspaikka. Niinpä kaivelin kameran tiedostoja ja löysin nämä julkaisemattomat kuvat. Torstaina ennen Balmuiriin lähtöä käväisin vanhassa kodissamme ja kun valoa riitti vielä hyvin kuvauksiin, käytimme tilanteen hyväksemme.Viime aikoina olen todella monena päivänä käyttänyt poolopaitoja. Tykkään niistä ylipäätään ja ne kuuluvat osana talvikauden pukeutumiseeni. Toinen syy on kuitenkin paljon käytännön läheisempi: Vaikka kuinka yritin pakata vaatteet siististi, muuton aikana mm. paitikset rypistyivät niin, että silitettävähän ne on ennen käyttöä. En ole vielä ehtinyt pitää silityssessiota, jolloin kertarykäisyllä silittäisin kaikki paidat. Niinpä kun en aina ehdi aamulla (tai jaksa illalla) silittää paitaa valmiiksi, on paljon kätevämpää valita päälle silittämättä siisti paita tai pusero eli siis vaikkapa poolo.Mustaa pooloa koristamaan valitsin värikkään huivin sijaan näyttävämmät hopeakorut. Kaulaan ripustin vuosi sitten tekemäni statement-korun, jonka nimeksi annoin Seitti. Koru sopikin hyvin ennakoimaan tulevaa halloweenia. Ranteessa hopeasta "kutomani" leveä palttina-koru.
Huominen perjantai on lähes juhlapäivä! Lähes loputtomalta tuntunut muuttomme on vihdoinkin ohi, kun roudaamme viimeisen tavarat eli pari kassia sekä ison viirivehkan vanhasta kodistamme. Vaikka järjesteltävää ja purettavia laatikoita riittää, niin aikaa alkaa riittää muuhunkin.

Mukavaa loppuviikkoa!
14 kommenttia:

 1. Wau, kaulakoru on siis itsesi tekemä, tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se oli kokeilu parin vuoden takaa.

   Poista
 2. Tyylikäs asu Belladonna ja nuo korut ovat niin kauniita. <3 Upeaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs asu ja korut kruunaa kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koruilla saa helposti näyttävyyttä asuun

   Poista
 4. Tuota kaulakorua jo Instagramin puolella ihastelinkin ja rannekoru vasta upea onkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on rannekorusta myös vastaava ohuempi versio, jonka tein lähes 10 vuotta sitten.

   Poista
 5. Olen pitkään halunnut poolopaitaa itselleni. Kuitenkaan ei ole vielä tullut sopivaa vastaan. Toi kaulakorusi on kyllä niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa se oikea poolo tulee eteen.

   Poista
 6. Tyylikäs asu ja aivan upeat korut taas !

  Suloista sunnuntaita <3

  VastaaPoista