sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Viikon 52 huiput

Näin on taas yksi vuosi takana ja voimme todeta "Kiitos vuosi 2016, tervetuloa 2017". Katsauksen menneeseen vuoteen teen lähipäivien aikana, mutta ennen sitä poimintoja vuoden viimeiseltä viikolta.

Vuodenvaihtumista olimme alunperin aikoneet lähteä vastaanottamaan Kansalaistorille, mutta suunnitelmiin tuli muutos. Ilta sujui kotona mukavasti hyvän seuran, maittavan pikkusuolaisen sekä juoman kera ja illan päätteeksi lähdimme katsomaan ilotulitusta pihapiirin tuntumassa. Varsinaisia uudenvuodenlupauksia en ole vuosiin tehnyt, mutta itsestä huolehtiminen varsinkin liikunnan saralla tulee olemaan suuressa roolissa.Ihanaa, kun saimme viikon aikana nauttia parista aurinkoisesta päivästä. Kirkkaat päivät toivat rutkasti energiaa ja iloista mieltä.En seuraa nykyisin jääkiekkoa kovinkaan aktiivisesti, mutta kerran tai pari vuodessa käyn lätkämatsissa katsomassa suosikkijoukkueen peliä. Aikoinaan teininä aloin kannattaa Helsingin IFK:ta ja kävimme kaverini kanssa katsomassa joka ikisen kotiottelun. Loppuvuonna edesmennyt Matti Hagman oli tuolloin nouseva tähti ja meidän suuri idoli. Vanhojen aikojen muistoksi piti käydä poseeraamassa.
Tänä vuonna hyödynsin jäljelle jääneet jouluruuat paremmin kuin koskaan aiemmin. Kylmäsavulohi päätyi pastaan ja piirakkaan, rosollista tein sosekeiton ja laatikon jämistä valmistin ensimmäisen kerran rieskoja. Rieskojen ohjeen kirjoitin tänne.
Onko Konjac Sponce kasvojenpesusieni sinulle tuttu? Minä ostin puhdistussienen pari viikkoa ennen joulua ja olen tykännyt siitä kovasti. Sieni on 100% kasviskuitua, valmistettu Konjac-kasvin juuren kuidusta eikä valmistuksessa käytetä hajusteita tai keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita.

Sieni on kuivana kovan koppurainen, mutta pehmenee ja turpoaa veden alla. Kostutettu sieni syväpuhdistaa samalla kun se kuorii ihon pinnalta kevyesti kuolleet ihosolut, lian ja talin. Puhdistussientä voi käyttää myös meikin poistoon, minä olen pyöräyttänyt sitä tosin vain puhdistetulla iholla. Käytän sientä joko ilta- tai aamupesun yhteydessä ja jo muutaman käyttökerran jälkeen huomasin eron: nenän pielen epäpuhtaudet ja mustapäät vähenivät ja iho tuntui ja näytti kirkkaammalta ja pehmeämmältä. Ihastuin tuotteeseen niin, että sujautin puhdistussienet niin tyttärien kuin äidinkin joulupaketteihin muiden kosmetiikkatuotteiden oheen.

Puhdistussieni sopii kaikille ihotyypeille. Itselle ja äidilleni ostin aikuiselle iholle tarkoitetun Collagen Konjac Cleansing Spongen, joka sisältää syvämeren kaloista saatua kollageenia. Toinen tyttäristä sai normaalille ja tasapainoiselle iholle tarkoitetun Pure Konjac Cleansing Spongen ja toinen herkän, kuivan tai allergiaan taipuvan ihon Aloe Konjac Cleansing Spongen, johon on lisätty aloe veraa. Alle kymmenen euroa maksavan puhdistussienen saa ainakin luontaistuotekaupoista.

Hyvää ja antoisaa alkanutta vuotta teille kaikille!


3 kommenttia:

 1. Ostin viime vuonna messuilta tuon puhdistussienen, tykkäsin.
  Ihanaa alkanutta vuotta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieni on hyvä ja ekologinen lisä päivittäiseen ihonhoitoon. Hyvä tuote.

   Poista
 2. Teillä on ollut mukava uusi vuosi :)

  Tuo sieni kuulostaa mielenkiintoisalta.

  Mukavaa loopuviikkoa !

  VastaaPoista