lauantai 21. tammikuuta 2017

Talvinen karvaliiviasuTähän postaukseen kuvia valitessa tajusin erikoisen jutun: tällä viikolla olen joka päivä valinnut ylleni jotain ruskeaa, välillä tummaa, joku toinen päivä vaaleampaa. En ole perehtynyt värien symboliikkaan, värien merkityksestä meihin tai värien valintaan, mutta uskon syvästi siihen, että alitajunta vaikuttaa esim. siihen mitä väriä aamukiireessä päälleen valitseen. Olisi hauska tietää, miksi ruskea on vetänyt tällä viikolla puoleensa.


Pari vuotta sitten alkanut innostukseni karva- ja turkisliiveihin jatkuu edelleen ja vaikka asukuviin liivit eivät ole päätyneet, käytän niitä todella usein. Alkuviikosta musta t-paita ja farkut saivat seurakseen yhden karvaliiveistäni sekä ruskeat mokkasaappaat. Aluksi kokeilin liiviä ohuen vyön kanssa, ja vaikka liivi on reilun kokoinen, asu tuntui ja Puuhiksen sanoja lainatakseni myös näytti "täyteläiseltä". Ilman vyötä ja avonaisena asu oli paljon mukavamman oloinen. Simppeliksi kaulakoruksi valitsin nahkanauhan, johon ripustin tekemäni rintaneulan.

Nyt meitsi lähtee blinien paistoon.

Viihtyisää lauantai-iltaa!
6 kommenttia:

 1. Todella kivan näköinen asu jälleen kerran.
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Ihana asu ja karvaliivi tuo juuri sopivasti lämpöä. <3 Ihanaa viikonloppua Belladonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvaliivi on ihana, kun se on lämmittää olematta liian kuuman tai tukalan tuntuinen. Ihanaa viikkoa Tiia!

   Poista
 3. Joskus tutkin värien psykologiaa ja ruskeasta muistan sen, että se antaa mielikuvan ahkerasta ja tuotteliaasta henkilöstä, jonka jalat ovat tukevasti maanpinnalla. Ehkä sulla on ollut sellainen olo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyypä itsekin googlettaa lisätietoa väreistä. Kivaa viikon jatkoa!

   Poista