keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Saappaista se ajatus sitten lähtiOn se kumma, kun välillä tuntuu siltä, ettei ole mitään päälle pantavaa ja välillä saa helposti ja nopeasti ideoita vaikka kuinka moneen päivän asuun korusta, huivista tai vaikkapa pitkään käyttämättä olleesta vaatekappaleesta. Viimeviikkoiseen asuun sain kipinän viininpunaisista saappaista.

Tiistaina kävelin pihan poikki parkkipaikalta kotiin ja lunta oli tupruttanut reippaasti monen tunnin ajan. Huoltoyhtiö ei ollut ehtinyt putsata pihaa, ja kaivellessa nilkkureiden sisältä lumimöykkyjä muistin, että kellarissa oli edelleen hakematta viime talven jäljiltä burgundit pitkävartiset saappaat. Kaivoin ne saman tien esille ja otin heti seuraavana päivänä käyttöön. Saappaiden innoittamana vaalean harmaat housut ja tummanharmaa jakku saivat seurakseen viininpunaista niin huivin, vyön kuin korujen avulla.


Saappaat ovat ihanteelliset silloin kun talvisessa pakkassäässä tarvitsee siistimpiä jalkineita. Niissä on lämmin karvavuori, kumipohja pitää liukkaammallakin pinnalla ja matala kiilapohja tuntuu hyvältä jalassa.

Sen verran säästelen saappaita, etten käytä niitä tämän viikon tapaisilla loskakeleillä. Toivottavasti tämän talven aikana niille on kuitenkin vielä käyttöä.

Kivaa illan jatkoa!

3 kommenttia:

  1. Todella hyvännäköinen asu, jälleen kerran. Tosi kivasti sopii noiden housujen kanssa saappaat. Itse harmittelen, kun omaan niin jumbot pohkeet, että saappaiden löytäminen on hankalaa.

    VastaaPoista
  2. Ihana asu ja tosi kivat saapikkaat. :)

    VastaaPoista
  3. Kiva ja toimiva asu, harmaan ja burgundin yhdistelmä toimii aina<3

    VastaaPoista