sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Viikon 1/2017 huiput

Vuoden ensimmäinen viikko vilahti vauhdilla, vaikka tapahtumien ja tekemisten suhteen se oli laihanpuoleinen koostuen kotipuuhasteluista, ulkoilusta ja pikaisella alennusmyyntikäynnillä.

Ihanaa, kun vihdoin saimme Etelä-Suomeenkin lumipeitteen. Huikaisevan kirkkaassa auringonpaisteessa oli kiva ulkoilla, vaikka pakkasta oli minun makuuni muutaman päivän ajan vähän liikaa.
Keskiviikkona siivosin joulun pois ja vein varastoon odottamaan ensi kertaa. Hetken aikaa olohuone näytti kovin tyhjältä - ja tilavalta - kun kuusi, valosarjat ja muut koristeet olivat poissa. Syksyn ruskeat sävyt ja joulunajan valko-punaiset värit vaihdoin lopputalven ajaksi mustaan tehosteväriin.

Alennusmyyntishoppailut jäivät vähäisiksi. Ostin muutaman uuden tyynynpäällisen sohvatyynyille ja samaa kangasta olevat pöytätabletit. Lisäksi löysin kauan kaipaamani valurautaisen morttelin. Vaate- ja kenkäkaupoissakin kävin, mutta mitään hankintalistalla olevista tuotteista ei löytynyt ja heräteostoksia halusin välttää.


Perjantaina kävimme syömässä Kalliossa Kolmannella linjalla sijaitsevassa Ravintola Loung3ssa. Paikan hampurilaisia on kehuttu kovasti, joten niihin mekin lopulta päädyimme. Mehevä hampurilainen oli maineensa arvoinen ja varmasti käyn paikassa toistamiseen.Tänään kaivoin esille ompelukoneen ja sain tehtyä pitkään suunnitelmissa olleen ponchon tuunauksen. Aikoinaan sitä ostaessa en tajunnut, kuinka kuumalta ja vähän ahdistavaltakin villainen korkea kaulus voi tuntua. Vaate jäikin muutaman käyttökerran jälkeen kaappiin. Leikkasin kauluksen kokonaan pois, laajensin kaula-aukkoa suuremmaksi ja huolittelin pääntien vinonauhalla. Nyt poncho pääsee taas käyttöön.

Parin viikon ajan on päivittäin soinut päässä tämä kappale. Tässäpä korvamato teillekin.

Mukavaa alkavaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti