keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Puuterin sävyistä pitsiä

Blogia pidempään seuranneet tietävätkin ihastumiseni pitsiin ja pitsivaatteisiin. Suurimmassa osassa juhla-asujani sekä muita "parempia" vaatteita on pitsiä enemmän tai vähemmän. Kaikista mieluisinta on kuitenkin käyttää pitsiä tavallisten arkiasujen piristeenä. Jakkupukuun se tuo pehmeyttä ja tiukan asiallinen liituraitapukukin saa naisellisen vivahteen jo pienellä ripauksella pitsiä. Suosikkikomboni on siltikin pitsin ja farkkujen tai pitsin ja nahan liitto. Omistin parikymppisenä ensimmäiset nahkahousuni ja jo tuolloin valitsin niiden seuraksi usein valkoisen pitsipaitiksen.

Viime viikolla nahkaa en kuitenkaan käyttänyt, sen sijaan puuterin värinen paita sai seurakseen jakun ja farkut. Romanttishenkinen pitsi tuo mielenkiintoista kontrastia mustaan jakkuun sekä kuluneisiin farkkuihin.
Kaulakorun jätin tarkoituksella pois, puseron herkkä kuvio itsessään riittää ja korviinkin valitsin hyvin yksinkertaiset helmikorvakorut, joissa toistuu paidan väri.
Ihastuttavaa viikon jatkoa!


4 kommenttia:

 1. Ihanan rento ja silti naisellinen asu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Vaikka muuten olisi mitä päällä, kuluneet ja mukavat farkut saavat koko asun ja ennen kaikkea tuntuvat rennolta.

   Poista
 2. Aivan ihastuttava paita <3 Näytät oikein tyylikkäältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, paita on oikein miellyttävä päällä; pehmeää kangasta ja riittävän väljä.

   Poista