tiistai 31. toukokuuta 2016

Viikon 21 huiput

Viikon 21 huiput tulevat jälleen enemmän tai vähemmän maalaistunnelmien valtaamana. Tulimme landelle vajaa viikko sitten, joten maailman meno on pyörinyt näissä merkeissä monen päivän ajan.

Viime viikolla käväisimme päivä"retkellä" Pohjanmaan puolella. Puuhis jätti minut Keskiseen ja kävi itse vanhempiensa mökillä auttelemassa veneen nostossa ym. hommissa parin-kolmen tunnin ajan. Hänen keikauksensa ajan minä kiertelin katsastamassa kyläkaupan yhä laajenevaa tarjontaa. Kosmetiikkapuolella sain aikaa kulumaan ihan uskomattoman paljon ja kyllähän ostoskoriin kertyi yhtä sun toista.

Huulipunafriikkinä innostuin taas hankkimaan niin huulipunia kuin -kyniäkin. Keväällä ostamastani Essencen rajauskynästä mulla on oikein hyviä kokemuksia, joten nyt ostin pari heleää, kesään sopivia sävyjä. Samoin huulipunista löysin muutaman sävyn, joita mulla ei (mukamas) ollut.



Yleensä tykkään käyttää nimenomaan huulipunia, -kiiltoja käytän myös, mutta paljon harvemmin. Jokin aika sitten ostin kokeeksi Lumene Natural Coden huulikiiltokynän. Aluksi tuote oudoksutti, mutta kun olin tottunut sen koostumukseen ja käyttöön, ihastuin kiiltokynään täysin. Keskiseltä ostinkin uuden sävyn entisen rinnalle.



Niin Adoksen kuin Essencenkin lakat ovat mulle täysin outoja, mutta nyt päätin kokeilla molempia. Adoksen lakoista ostin valkoisen sekä hennon vaaleanpunaisen, Essencen lakoista mukaan lähtivät nudenvärinen geelilakka sekä mattaefektin luova päällyslakka. Mitään näistä en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta jossain vaiheessa voin kertoa kokemuksia mulle uusista tuttavuuksista.





Vaatepuoleenkin ehdin tutustua rauhassa. Toivomaani asua erääseen tilaisuuteen en löytänyt, mutta muutaman muun kivan oloisen hankinnan tein. Tässä niistä muutama, joita en ryhtynyt nyt ryhtynyt kuvia varten silittämään, vaikka kamalan ryppyisiltä näyttävätkin kauppakassista kaivamisen jälkeen. Vilan suorassa mustassa paidassa oli kiva kaula-aukko ja hinta-laatusuhde kohdillaan.



Kukkakuosisia vaatteita käytän erittäin harvoin, vaikka muiden päällä ne näyttävät todella kivoilta. Nyt silmiin osuivat ylileveät kukkahousut. Niiden kuosi on mun makuuni ihan liian kirjavat, mutta ehkäpä juuri sen vuoksi ne tuntuivatkin "kamalan ihanilta" kesäpöksyiltä. Mustalla kantattu henkäyksen ohut vaaleanpunainen jakku on myös kiva lisä viileinä kesäiltoina.




Muuten aika on maalla sujunut hyvin perinteisin hommin ja töin. Olen saanut istutettua ensimmäiset kukat amppeliin, vanhoihin ruostuneisiin kottikärryihin sekä pariin ruukkuun. Samoin muutamat yrtit olen saanut istutettua maahan ja chilin, tomaatin ja paprikan taimet kunnon ruukkuihin. Lisää kasveja täytyy hankkia, mutta hyvällä alulla kesäistutukset ovat.



Musta on ollut aivan ihanaa, kun joutsenet alkoivat jokunen vuosi sitten majailla pienellä järvellämme. Rannalla käydessä on meitä on tänäkin vuonna ihastuttanut joutsenpariskunta.


Lilat syreenit ovat kauneimmillaan, valkoisten loistoa vielä odotellaan muutaman päivä. Hellepäivän jälkeen mukavaa iltaa!





10 kommenttia:

  1. Ihanat joutsenet, niiden puuhia on varmaan mukava seurailla. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todella, välillä kyllä pysyttelevät montakin päivää jossain piilossa.

      Poista
  2. Ihania ostoksia olet tehnyt, Essencen geelilakoista olen tykännyt.
    Ihanan kesäiset nuo kukkapöksyt, kiva nähdä mitä yhdistät niiden kanssa.
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan mielenkiinnolla itsekin, mitä valitsen housujen seuraksi. Näin kirjava kuosi ei ole ihan mun juttu, joten kokemusta yhdistelystä ei juurikaan ole. Itseni tuntien jotain yksiväristä housujen seurana tulee olemaan.

      Poista
  3. Kivoja ostoksia, erityisesti ihastuin jakkuun☺Mistä löysit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskisen kaupasta, ei mitään huippulaatua, mutta silti päätin tällä kertaa kokeilla, kestääkö käyttöä.

      Poista
  4. Kivoja ostoksia, erityisesti ihastuin jakkuun☺Mistä löysit?

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Minäkin tykästyin siihen, vaikka vähän arveluttaa, miten kestää käyttöä. Ei tule olemaan vuosia kestävä hankinta, mutta joskus kun hinta on tosi edullinen (lähes ilmainen), epäekologisesti ostan muutaman käytön kestävän tuotteen.

      Poista
  6. Hyviä löytöjä olet tehnyt ja joutsenpariskunta näyttää hurmaavalta. Ollapa talo järven rannalla.

    VastaaPoista