lauantai 14. toukokuuta 2016

Asu alkuviikolta
Tänä vuonna olen kaivanut esiin kesävaatteita ja -kenkiä syystä tai toisesta aika harvakseltaan. Lähes hellelukemiin yltyneet lämpötilat saivat lopulta minutkin heräämään ja hain kellarin kätköistä kasan kesäkenkiä, -takkeja ja muuta vaatetusta. Samalla innostuin ottamaan käyttöön valkoiset ja muut vaaleat kesälaukut. Talvisaikaan olen erittäin laiska vaihtamaan käyttämääni käsilaukkua, mutta kesäisin saatan muunnella laukkua vaikka päivittäin. Kylläpä vaaleat laukut ovat tuntuneetkin freesiltä pitkästä aikaa käytettyinä.

Alkuviikon puutarhaliikkeiden kierrokselle varustauduin kesäisen rennolla asulla: farkkujen ja raitapaidan seuraksi valitsin mukavan pehmeät loaferit, jotka nekin pääsivät käyttöön vasta tällä viikolla.


Olen viimeisen parin viikon aikana käyttänyt enimmäkseen hopeisia koruja, helmi- ja kivikorut ovat jääneet vaihteeksi taka-alalle. Kaulakorun ketjumallin nimi on Ketunhäntä; mistä lienee saanut joskus nimensä.Rentouttavaa lauantai-iltaa!14 kommenttia:

 1. Niin on kiva ja raikas asu! Täällä on vastaavanlainen takki, mutta vaaleanpunaisena. Ihanaa viikonloppua Belladonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainen biker kuulostaa aivan ihanalta!!!

   Poista
 2. Just niin. Raita on aina ihanan raikas ja kivat loaferit. Mitä sitä ihminen muuta tarvitsee rentoon kesäasuun! Rentoa viikonloppua sinnekin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loaferit ovat todella pehmeää nahkaa ja siten tosi mukavat jalassa. Valitsen ne usein jalkaani, jos tiedän käveleväni seisovani paljon.

   Poista
 3. Ihana asu. Minullakin on uusi raitapaita ja pidän sitä juurikin farkkujen kanssa, joten tuollaisessa asussa viihdyn itsekin.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkkut ja raitapaita ovat superihana yhdistelmä, jossa viihtyy aina.

   Poista
 4. Ihanan rento asu. Raitapaidat on vaan jotenkin niin kivoja just keväällä. Viime viikolla eksyi päälle raita aika monena päivänä ;)

  Kivaa viikonlopun jatkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän johtuu, että raidat tuntuvat kaikista mukavimmilta keväällä ja kesällä. Mullakin on raitaa ollut aika usein päällä viime aikoina.

   Poista
 5. Ihana asu ja sulta kylllä löytyy varmasti kanssa aikamoinen vaate ja asustearsenaali ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllähän noita löytyy, vaikka taidan jäädä roimasti jälkeen arvaat kyllä kenestä :)

   Poista
 6. Juurikin sellainen asu josta tykkään. Rento kesäasu. Kivaa sunnuntai-iltaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viltsu Mari, asu on tosiaan niin mukava, että viihdyin siinä parina peräkkäisenä päivänä. Kivaa viikon alkua!

   Poista
 7. Oi kun kiva kokonaisuus! Tuossahan on kaikki just eikä melkein!

  VastaaPoista