perjantai 6. toukokuuta 2016

Suklaanruskea hame


Ruskea kesähame on yksi suosikeistani: etunapitus sekä sivutaskut luovat rennon vaikutelman, vaikka hame toimii jakkuun yhdistettynä myös asiallisemmassa kokonaisuudessa. Lisäksi suklaanruskea sävy on aika "herkullinen". Useimmiten yhdistän hameeseen valkoisen paidan tai puseron raikkautta tuomaan ja tällä kertaa asun viimeisteli makeanvedenhelmistä tehty pitkä kaulanauha.Välillä ei voi kuin ihmetellä miesten tapaa ja kykyä hahmottaa ja havainnoida vaatteita ja asuja. Puuhis on aika hyvin kehittynyt hovikuvaajana toimiessaan ja aika usein hän huomaa, jos paidan helma pönöttää hassusti tai kaulus repsottaa. On kyllä niitäkin kuvauksia, että hän ei huomaa, vaikka kaikki asun osaset ovat vinksin vonksin. Toinen hauska asia on, miten hän kokee asut tai yksittäiset vaatteet. Tulee monesti aika mielenkiintoisia kommentteja ja mielleyhtymiä.

Tämän asun nähdessäni hän totesi "Kiva nahkahame!". Hmm, nahkaa... Yritin kertoa, että hame ei kylläkään ole nahkaa, vaan ihan kankaasta tehty. Vastaus oli "No, mutta ihan kivaa puolinahkaa". Puolinahkaa?!?!?! Enpä ole tuollaisesta kuullutkaan. Eikä hän tarkoittanut keinonahkaa, vaan jotain ihan muuta. Menee varmaan samaan sarjaan, kuin se, kun nuorimmaiseni päiväkoti-ikäisenä näki päivittäin kymmeniä avoautoja. Minä en niitä huomannut yhtäkään, mutta hän ilmoitti tuon tuosta ohiajavasta tai edessä näkyvästä avoautosta. Tähän päivään mennessä ei ole selvinnyt, minkälaiset henkilöautot olivat hänen mielestään avoautoja. Lapset ja miehet samalla tasolla monessa asiassa!

Upeaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Nuo napit tuossa edessä ovatkin kiva yksityiskohta.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykästyin aikoinaan juuri tuohon napitukseen.

   Poista
 2. Täälläkin on vastaava punaisena, tykkään kun käy niin moneen, virallisempaan ja rennompaan. :) Ihana asu Belladonna. :)

  VastaaPoista