keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Raitaa ja hapsuja


Viime viikolla olimme maalla, josta palasimme kotiin perjantaina. Tuntui hassulta, kun me matkasimme vastavirtaan: halusimme varta vasten viikonlopuksi kaupunkiin, kun taas vastaantulevasta liikenteestä näki, että ihmiset olivat matkalla maaseudulle mökeilleen ym. viikonlopun viettoon.

Viikonloppu ja alkuviikko ovat vilahtaneet hurjaa vauhtia, ja erilaisista menoista ja tapahtumista johtuen blogi on jäänyt täysin paitsioon. Parit asukuvat olemme sentään ehtineet napata, tässä niistä toiset. Viime päivien aikana mulla on ollut menoja, joissa en ole tarvinnut juhlavaatetta, mutta farkkuja siistimpään asuun on ollut tarve. Hame onkin sitten tuntunut hyvältä vaihtoehdolta, sillä sen avulla saan itseni ja fiilikseni housuja helpommin puetun oloiseksi. Hameen parina perus t-paita ja neuletakkikin riittävät luomaan moneen tilanteeseen sopivan kokonaisuuden, joka on riittävän siisti, mutta kuitenkin rennon mukava.

Tänä keväänä hankkimani raidallinen midihame on osoittautunut nappiostokseksi. Olen käyttänyt sitä monet kerrat, nytkin se on ollut muutaman päivän aikana päälläni kolmeen otteeseen. Yläosaa ja koruja muuttamalla olen saanut kokonaisuuteen vaihtelevuutta. Valkoinen t-paita oli sopivan simppeli tausta nahkaiselle hapsuriipukselle.


Mukavaa viikon jatkoa!


6 kommenttia:

 1. Olet niin hyvännäköinen mustavalkeassa asussasi. Tuon asun kanssa menee moneen tilaisuuteen. Ja kiva tuo riipus.
  Ihanaa toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula. Suloisesta toukokuuta!

   Poista
 2. Hauska miten ihmiset kiinnittävät huomiota eri asioihin. Maiju hapsukoruun ja minä kenkiin... Ihanat kengät<3

  VastaaPoista
 3. Raitaa! On vähän sellainen must have -fiilis. Tietäisi vaan, olisko se hame vai housut ja vaakaan vai pystyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiva, yksinkertaisen tyylikkään rento asu. Peukku!

   Poista