torstai 26. toukokuuta 2016

Kokomustaa ja hopeaaViime päivät olemme viettäneet maalla ja pukeutuminenkin on ollut sen mukaista. Vanhat flanelliset ruutupaidat, t-paidat sekä kulahtaneet farkut tai shortsit ovat olleet ahkerassa käytössä.

Kotona sen sijaan asujen väriskaala oli parin viime viikon ajan ennen maalle lähtöä aika yksoikoinen: mustaa ja beigeä yhdessä tai erikseen, joskus vaihdoin mustat farkut sinisiin tai yhdistin asuihin valkoisen t-paidan. Kokomustat kokonaisuudet tuntuivat kaikista mieluisimmilta, ja niitä käytinkin erittäin usein.

Mokkanahkaiset biker-takit mustana tai nudena ovat olleet niin ikään lähes päivittäisessä käytössä. Vaihteeksi valitsin kuitenkin harmaanmustien farkkujen ja mustan t-paidan seuraksi bleiserin. Siisti jakku toi kontrastia asun kuluneen oloisille farkuille ja perus t-paidalle. Viimeaikojen mieltymysten mukaisesti asustin kokonaisuuden hopeakoruilla.
Minä lähden pihalle istutuspuuhiin. Kivaa torstaita kaikille!


3 kommenttia:

 1. Ihanat nuo farkkujen sivutaskut, kiva yksityiskohta tulee vetoketjuista. Tyylikäs asu ja korut tulevat oikeuksiinsa mustan värin kaverina.
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
 2. Waude tuo uusi hiustyyli on niin magee ja sopii jetsulleen ja jotenkin mustat vaatteet niin tulee oikein sellaista coolia särmää. Ihanaa viikonloppua Belladonna <3

  VastaaPoista
 3. Musta on aina tyylikästä ja noi sun hopeakorut on ihania

  VastaaPoista