tiistai 3. toukokuuta 2016

Viikon 17 huiputTässä otteita viime viikon varrelta.

Viikon paras uutinen oli, kun sähköpostiin kilahti vahvistus kesäkuun hopeakurssistani. Kursseille on aina kova tunku, eivätkä kaikki halukkaat pääse mukaan. Mulla on käynyt monen vuoden ajan todella hyvä tuuri (tai olen niin näpsäsorminen, että täytän netissä olevan ilmoittautumislomakkeen nopsasti) ja olen mahtunut mukaan jo monen vuoden ajan. Kesäkuun toisen viikon vietän siis lempiharrastukseni parissa ja päivät vierähtävät aamusta iltaan koruja tehden. Kuvat viime kesän kurssilta, tätä ihanuutta on tiedossa muutaman viikon kuluttua.

Käykö teille koskaan niin, että tajuaa jonkun tuotteen ihanuuden tai paremmuuden vasta kun on ollut sitä ilman? Mulle käy näin aina silloin tällöin, viimeksi sain ao. herätyksen viime viikolla:

Olen iät ja ajat käyttänyt Shiseidon ripsentaivutinta, jota olen pitänyt oikein hyvänä ja toimivana. Silti olen vähän ihmetellyt, kun sen paremmuutta muihin verrattuna on vuosien mittaan hehkutettu siellä sun täällä. Voiko mukamas olla niin suuri ero taivuttimella ja taivuttimella. Kyllä voi!
Olen vaihtanut kumiosan tarvittaessa, mutta nyt pääsi käymään niin, että käytin hyvinkin kulunutta vempainta, kunnes kumi murtui kokonaan. Ennen kuin sain hankittua vaihtokappaleen rikkoutuneen tilalle, otin käyttöön minkä lie merkkisen ripsentaivuttimen, jonka olen joskus ostanut, mutta joka on jäänyt käyttämättä. Oli pakko todeta, että vakkaritaivutin toimi jopa kuluneenakin paremmin kuin upouusi toisen merkkinen. Shiseidon kumi on sopivan pehmeä, mutta silti kiinteä, jolla syntyy ripsiin kaunis taivutus. Lisäksi taivuttimen malli sopii hyvin silmieni kaareen ja saan taivutettu helposti sekä silmien sisä- että ulkokulmien ripset, jotka oli hankala hoitaa toisella tuotteella ilman, että luomi jäi kivuliaasti puristuksiin. Mikäli olet hankkimassa tai uusimassa ripsentaivutinta, suosittelen ehdottomasti Shiseidoa!Toinen vastaava kokemus koski valokynää. Vuosia sitten ensimmäinen valokynähankintani oli YSLn kynä (eipä tosin muita tainnut edes olla markkinoilla, hih), jota sitten käytinkin vuosikausia. Jossain vaiheessa innostuin kokeilemaan eri merkkien vastaavia tuotteita, kunnes jokin aikaa sitten palasin vanhan tutun tuotteen pariin. Eäänä aamuna (oli varmaan normaalia pahempi bad face day) en voinut kuin taas kerran todeta, että mun iholle ja ihotyypille YSL on täydellinen tuote: voidetta tulee siveltimeen juuri sopivasti ja se tuo valoa ja hehkua juuri niin kuin toivon. 


Lopuksi vielä muutama sananen vapusta, joka meillä sujui erittäin rauhallisissa merkeissä - ei kaupungin hulinaa eikä edes vappulounasta kavereiden kanssa. Niiden sijaan leppoisaa rentoilua, joskin ruokailussa oltiin sentään vappumeinigeissä. Vappupäivänä nautimme perinteisen lounaan mäti- ja anjovisleipineen, vappuaaton menuu toi mm. täytettyine uuniperunoineen ja  ravunpyrstö-avokadosalaatteineen kasarifiilistä.
Toukokuun myötä mulla alkoi kesä ja seuraavat kuukaudet suhailen Helsingin ja landen väliä viettäen aikaa molemmissa. Tämä tulee varmasti näkymään myös blogissa. Asupostauksia toki julkaisen kerran pari viikossa, mutta aiempaa enemmän tulen kirjoittelemaan muista aiheista. Vielä on hakusessa, julkaisenko niitä täällä vai Lifestyle and meals –blogissani vai yhdistänkö blogit. Aika näyttää…

Joka tapauksessa ihanan kesäistä toukokuun alkua!


6 kommenttia:

 1. Tekemäsi hopeakoru on aivan upea. Mulle on käynyt ripsivärin kanssa tuo sama, montaa erilaista kokeilin, mutta paras on jo löytynyt.
  Ihanan aurinkoista viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Onnea hopeakurssille pääsyn johdosta! Se on huippukivaa puuhaa. Mun pikkusisko opiskeli aikoinaan mm. artesaani-kivisepäksi ja mäkin pääsin silloin yhdellä lomalla sinne koululle hopea- ja kivitöitä kokeilemaan. Ihanaa, kun kesä tuntuu vihdoinkin alkaneen. Hyviä pyhiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva, kun olet päässyt kokeilemaan. Korujen tekeminen on mulle erittäin rentouttavaa puuhaa.

   Poista
 3. Voi kuulostaa kivalta taas tuo sun kurssisi. Jään odottamaan, että mitä saatte aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti aikaansaannoksia tulee näkymään täällä blogissa.

   Poista