perjantai 29. huhtikuuta 2016

Kermanvalkoinen jakkuHuhtikuun ajan inspiraatio vaatteisiin sekä asujen miettimiseen on ollut paitsiossa ja sen myötä asukuvia olen päivittänyt harvakseltaan. Niin paljon kuin vaatteista tykkäänkin, ajatuksissa ovat pyörineet ihan muut inspiksen lähteet ja innoituksen aiheet. Päivän asut olen koonnut ylleni asiaa sen ihmeemmin miettimättä ja useimmiten olenkin päätynyt mustaan, harmaaseen tai siniseen perusasuun, johon olen lisännyt neuleen, jakun tai huivin avulla ilmettä. Toissapäivänä mustan asun keventäjänä toimi kermanvalkoinen jakku, joka pääsi talven jälkeen naftaliinista käyttöön. Usean vuoden ajan palvellut jakku on edelleen kovasti mieleinen, vaikka jo viime kesänä hinguin itselleni vitivalkoista bleiseriä. En ole lähtenyt kauppoihin varta vasten sellaista etsimään, sen sijaan odottelen, että juuri se oikea osuu kohdalle. Niin yleensä teen parhaat löydöt ja hankinnat.
Asiasta viidenteen. Mulla on edelleen hakusessa kuvauspaikat, joissa asukuvia olisi kiva napsia kotipihalla silloin kun ei viitsi tai ehdi lähteä kauemmaksi. Sinänsä mielenkiintoisen rouheat betoni- ja tiiliseinät ovat hyviä taustoja, mutta useimmiten niiden tienoot ovat turhan vilkkaita paikkoja töistä palaavien tai lenkille lähtevien naapureiden vuoksi. Tällä kertaa kuvauspaikaksi valikoitui kauniisti vihertävän pensaan vuoksi parkkipaikkamme. Oli siinä sitten taas ohikulkevilla oman ja naapuruston taloyhtiöiden asukkailla ihmettelemistä, kun meikäläinen poseerasi ja Puuhis hääräsi kameran kanssa.

Leppoisaa vapun aaton aattoa ja oikein iloista vappua!


7 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa vappuviikonloppua teille <3

  VastaaPoista
 2. Todella kiva asu !
  Hih, voin kuvitella naapureiden ilmeet ;) Asukuvien ottaminen on aika huoaisaa välillä. Hauskaa vappuviikonloppua !

  VastaaPoista
 3. Mustavalkoinen teema toimii aina :)

  Komppaan tuota asukuvaamisen hauskuutta silloin tällöin! Minulla on onneksi tuo kirkko ihan tuossa vieressä ja sinne pääsee nopeasti ottamaan kuvat!

  Hauskaa Vappua!

  VastaaPoista
 4. Ihana asu. Hyvin sopii jakku suorien housujen kanssa.

  VastaaPoista
 5. Ihanat kengät.

  VastaaPoista
 6. Kaunis asu, jakkusi on ihan perfect!
  Pituus, malli ja väri just mun makuuni.
  Heleää helatorstaita ystäväni <3

  VastaaPoista