torstai 9. huhtikuuta 2015

Tummansinistä ja vaaleanruskeaaOlen tänä keväänä käyttänyt usein ruskean ja sinisen kombinaatiota, vaihdellen vaatteissa vain kummankin värin tummuusastetta. Olinkin aikeissa kirjoittaa, että minä niin tykkään yhdistää siniseen ruskeaa, mutta sitten hoksasin, että mitäs väriä minä en käytä sinisen kanssa. Hetken mietittyäni löytyi sitten muutama yhdistelmä, joka ei tunnu "omalta":
Keltaisen tai oranssin ja sinisen yhdistelmää tuskin tullaan ylläni näkemään. Nuo ensin mainitut kun ovat värejä, jotka eivät sovi mulle alkuunkaan enkä siten käytä niitä. Vihreän ja sinisen kombo on ihan kiva, mutta en ole mikään suuri vihreän ystävä, joten harvinainen yhdistelmä tuokin minulle on. Näiden lisäksi ei kyllä sitten ainakaan tältä istumalta tullut mieleen muita värejä, joita en yhdistä siniseen. Sininen on siis mulle todellinen monikäyttöväri.

Eilinen asu oli jälleen kerran sinisen ja ruskean liitto. Tällä kertaa yhdistin tummansinisiin housuihin ja paitaan vaaleanruskean jakun. Kaulaan kietaisin lentoemäntä-tyylisesti huivin, jossa toistuivat sinisen ja ruskean eri sävyt.
Onko teille sinisen ja ruskean kombinaatio mieleinen?


Huomenna onkin jo perjantai ja mukava päivä tiedossa, sillä menen käymään Helsingin Kädentaitomessuilla. Siellä on varmasti paljon nähtävää ja ihasteltavaa ja tietysti on käytävä myös OutletExpon puolellakin katsastamassa, olisiko jotain kivaa tarjolla. Onko muita, jotka käyvät Kädentaitomessuilla viikonloppuna?

Mukavaa loppuviikkoa!

11 kommenttia:

 1. Näyttääpä tämäkin asu hyvältä. Nuo housut ovat todella hyvännäköiset sun päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Ainakin ne ovat tosi mukavat päällä, melkein kuin verkkarit olisi jalassa.

   Poista
 2. Olen aina tykännyt sinisen ja nuden/ beigen yhdistelmästä :)

  hyvä kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis asu, mutta jotenkin en saanut silmiäni irti sun kengistä. Ihanat kengät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kengissä on todella hyvä lesti ja sopiva koron korkeus, joten näillä jaksaa kävellä aamusta iltaan.

   Poista
 4. Komppaan Maijua :) Tuijotin joka kuvassa kauniita kenkiäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli mustat samanlaiset, jotka ostin ensin. Ne olivat niin mukavat jalassa, että ostin nämä nudet. Mustia käytin niin paljon, että kuluivat puhki.

   Poista
 5. Aivan täydellinen asu kenkiä ja huivia myöten. Tuo huivi on aivan ihana, siinä on jotain jännää 70-luvun värimaailmaa päivitettynä tähän päivään. Aivan minun makuun koko asu ja huivi. <3 Tykkään itsekin käyttää huivia juuri noin.

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanoit tuon, tuli mieleen, että huivi on -70-luvulta. Hyvä mielikuva!

   Poista
 6. Oi kun kiva kokonaisuus. Ruskea ja sininen sopivat niin hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Nyt on taas mulla tällainen sinisen ja ruskean yhdistely -kausi meneillään.

   Poista