tiistai 21. huhtikuuta 2015

Ruskeita sävyjä mekossa

Tänään on tämänkertaisen landereissun viimeinen päivä. Olisi täällä maalla kauemminkin viihtynyt, mutta välillä täytyy palata arkielämän ja -töiden pariin. On kotiin paluussa ainakin yksi tosi hyvä juttu, nimittäin nopea nettiyhteys. Maalla yhteys on välillä tuskaisen hidas ja siitä johtuen oman blogin päivitys ja muiden blogien kommentointi toivotonta.

Asukuvia ei täällä tule otettua, mutta kameran kätköistä löytyi julkaisemattomia kuvia. Asu on maaliskuun lopulta, mutta samaa kokonaisuutta olisin hyvin voinut käyttää tällä viikollakin. Ruskeasävyinen trikoomekko on yksi niistä mekoista, joita tykkään pitää lähes ympäri vuoden. Onhan niiden käyttö talvella harvinaisempaa, mutta esim. tämä mekko on ihan kiva asustettuna paksuilla sukkiksilla ja muhkealla neuleella/neuletakilla tai villakangasjakulla. Keväällä ja alkusyksyllä yhdistän sen ohuemman neuletakin tai jakun kanssa ja yleensä käytän tuolloin värillisiä, mutta ohuempia sukkiksia. Kesäkautena mekko toimii ilman jakkua tai neuletta ihonväristen sukkahousujen kanssa. Korusetin ruskeat kivet ovat savukvartsia.

Sää on ollut tosi kaunis ja aurinkoinen ja sinisten scillojen ympärillä kävi kova surina, kun lukuisat pörriäiset keräsivät niistä mettä.

Aurinkoista tiistaita!10 kommenttia:

 1. Tosi kiva mekko, vähän sellaista DVF-henkeä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kivaa, aika kauniisti laskeutuvaa kangasta ja kaula-aukko tekee kietaisumekon vaikutelman, vaikkei oikeasti olekaan.

   Poista
 2. Ihana mekko. Sulle sopii sekä mekon malli että myös ruskea sävy hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Tykkään tästä mekosta, sillä se on tosi mukava päällä.

   Poista
 3. Mekkosta pidän myös minäkin ja nuo kengät on ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Nauhakengät ja -saappaat ovat yksi mun heikkouksista.

   Poista
 4. Kaunis mekko - ja minulle tuli ihan samoin kuin Annulle mieleen DVF;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekon malli on sen verran klassinen, ettei muodin tuulet pahemmin vaikuta sen käyttöön. Eli aikoinaan tuli tehtyä ihan hyvä ostos.

   Poista
 5. Voi ihana mikä mekko! Niin leukkaus kuin väritkin sopivat sinule ihan täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekon leikkaus on onnistunut, ja kirjava väritys antaa mahdollisuuden monille väreille asusteissa valkoisista ruskean eri sävyihin.

   Poista